Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vizuál ART FILM FESTu 2015 s Mariánom Labudom

Art film fest 2015
Art film fest 2015 (Zdroj: Art film fest 2015)

Medzinárodný filmový festival ART FILM FEST nie je iba o filmoch, ale aj o neopakovateľných momentoch, ktoré môžu filmoví fanúšikovia zažiť len vo festivalovom prostredí. V tomto duchu je ladený aj vizuál 23. ročníka AFF, na ktorom je herec Marián Labuda.

Vstupenky na Art film fest sú k dispozícií na PREDPREDAJ.SK.

„Na skvelej momentke zachytil Mariána Labudu v známej filmovej póze náš dvorný fotograf Ctibor Bachratý. Na vizuál sme sa ju rozhodli použiť aj z toho dôvodu, že Marián Labuda je nielen vynikajúci slovenský herec, ale je aj laureátom festivalovej ceny Hercova misia z roku 2007. Je tiež  verným návštevníkom AFF, s ktorým sa každoročne diváci a festivaloví návštevníci môžu stretnúť,“ uviedol riaditeľ AFF Peter Nágel.

Jeden z nezabudnuteľných momentov Art Film Festu v hlavnej úlohe s Mariánom Labudom sa odohral aj v roku 2011. Po vyše dvoch desaťročiach sa práve tu srdečne zvítal so svojim maďarským hereckým kolegom Jánosom Bánom, ktorý si prišiel do Trenčianskych Teplíc prevziať cenu Hercova misia. Dvojica Labuda-Bán dopomohla k obrovskej popularite kultovej komédie Vesničko má středisková režiséra Jiřího Menzla a na Art Film Feste si ju herecká dvojica spoločne pozrela s návštevníkmi.

„Art Film Fest mám veľmi rád. Môžem striedať všetky tie rozkoše festivalu – dívať sa na zaujímavé filmy, chodiť do kúpeľov, posedieť si s priateľmi, tváriť sa, že som juhoslovanský inžinier na penzii a dívať sa na mladé dievčatá. Povedzte, čo môže byť krajšie?” vyznal sa k svojmu vzťahu k festivalu Marián Labuda pre Festivalový denník pred troma rokmi. Do histórie Art Film Festu sa zapísal aj ako prvá osobnosť, ktorá pri preberaní Hercovej misie pred zrakmi tisícov návštevníkov vyrobila úsmevnú šou a s mosadznou tabuľkou si zatancovala.

23. ročník Art Film Festu sa uskutoční od 19. do 26. júna v Trenčianskych Tepliciach a Trenčíne. Na osem dní sa stane centrom filmového diania na Slovensku, kde možno vzhliadnuť najhorúcejšie filmové novinky z prestížnych medzinárodných festivalov.

-reklamná správa- 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu