Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Ďurianová zneužitá v klipe!

Marianna netušila, že sa objaví vo videoklipe
Marianna netušila, že sa objaví vo videoklipe

BRATISLAVA - Bude z nej hviezda hitparád! Poriadny rozruch vyvolal na Slovensku nový videoklip skupiny Taktici, v ktorom sa nechtiac stala hlavnou hviezdou moderátorka Marianna Ďurianová (30).

Tá ako femme fatale privedie speváka Dana Mižeka od halucinácií až k praktikovaniu vudu. Sexi moderátorka sa v klipe dokonca mihne aj nahá...

Na Mariannu sa pozerá, keď zaspáva a vstáva, bozkáva ju na ústa, hladká jej prsia, nekonečné minúty sa jej díva do očí. Jej tvár vidí, keď blúzni v horúčkach, modlí sa pred oltárikom s jej zarámovanou fotkou. Celú stenu má polepenú jej obrázkami a výstrižkami z novín a časopisov, na ktorých je žena jeho života - Marianna. Bábky s podobizňami jej reálnych partnerov - Jana Novotného a Libora Boučka - však skončia pri vudu obrade v kotle s vriacim kečupom.

Kapelník Milan Kaliňák pre Nový Čas priznal, že Marianna Ďurianová o ich zámere využiť jej tvár vo videoklipe nevedela. „Donedávna boli skoro všetky médiá doslova zaplavené jej fotografiami, čo nás inšpirovalo, ale treba to vnímať ako satiru. Rovnako ako vyhorí väčšina mužov pri Marianne, skončí v klipe aj náš spevák,“ skonštatoval Kaliňák.

Samotná Ďurianová sa však na hudobníkov zo skupiny Taktici za ich počin nehnevá. „Tento klip ma prekvapil a musím povedať, že celkom pozitívne. Nielen klip, ale aj melódia sa mi páčia, a verím, že z toho bude hit,“ dodala moderátorka.

Podľa manažérky Taktikov Anny Ölveckej si spevák Miženko celé roky skutočne vystrihoval obrázky Ďurianovej netušiac, že vlastne zbiera materiál na klip.

Marianna Ďurianová, Taktici, Tajné kvapky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu