Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šokujúce zábery - po bitke prešiel chlapa!

Muž spadol pod kolesá auta, ktoré cez neho prešlo. Zobraziť galériu (3)
Muž spadol pod kolesá auta, ktoré cez neho prešlo.

SKALICA - Skupinka opilcov vyprovokovala a následne zbila vodiča strieborného auta. Šofér (26) pri odchode z miesta incidentu surovo prešiel jedného z útočníkov po tom, ako mu vyskočil na prednú kapotu vozidla. Incident zachytili bezpečnostné kamery.

Trojica podnapitých mužov najprv vyprovokovala šoféra v okoloidúcom aute. Následne sa strhla pouličná bitka, pričom provokujúci opilci vodiča zmlátili.

To ešte nemalo byť všetko. Jeden z útočníkov - Richard, vyskočil na odchádzajúce vozidlo. Po niekoľkých metroch auto zrýchlilo, muž sa na kapote neudržal a spadol pod kolesá. Šofér cez Richarda prešiel ľavými kolesami a z miesta nehody ušiel.

„Vyšetrovateľ vodiča obvinil z ublíženia na zdraví a neposkytnutia pomoci,“ informovala Martina Kredatusová, trnavská policajná hovorkyňa. V prípade dokázania viny pred súdom mu za tento trestný čin hrozí až 10 rokov basy.

Zranený Richard skončil v nemocnici. Podľa TV JOJ, ktorá o prípade informovala vo večernom spravodajstve, Richard má zlomené rebrá a dvojitú zlomeninu panvy. Liečiť sa bude asi dva mesiace.

Zrazený autom v Skalici
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu