Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sklamaná Češka: Vyhadzov som nečakala

Alena odišla bez sĺz. Ako dáma. Vo veľkom štýle.
Alena odišla bez sĺz. Ako dáma. Vo veľkom štýle.

BRATISLAVA – Preťažkú úlohu mal včera večer citlivý automechanik Jožo Ráš, alias Milan Schmidt (46). V reality show Mojsejovci síce získal najviac diváckych esemesiek, a tým aj výhodný flek žolíka, musel však z hry vylúčiť jedného súťažiaceho. Z mojsejovskej vily po dlhom zvažovaní nakoniec vyhodil Češku – 44-ročnú sekretárku z Košíc Alenu Semanovú. „Necítil som žiadnu ľútosť, že odchádza,“ vysvetlil svoje rozhodnutie Jožo.

Češku odchod z luxusnej vily košických boháčov mierne rozladil, ale snažila sa zachovať si chladnú hlavu a opustiť priamy televízny prenos bez sĺz. „Pravdu povediac nečakala som to, ale čo už,“ poznamenala Alena. Práve ju označil Braňo Mojsej za horúcu adeptku na vypadnutie. S jeho tipom sa stotožnil aj žolík Ráš: „Necítil som pri nej žiadne emócie,“ obhajoval sa dvojník lídra skupiny Elán Joža Ráža.

Diváckym kandidátom na vypadnutie bol 23-ročný študent z Košíc Model – Pavol Petrík. Na svojom konte mal 0% diváckych esemesiek! Nora Mojsejová chcela zo svojho domu vypoklonkovať Versačeho – Františka Kabrheľa z Nitry (28), vraj, aby už mal, chudák, konečne pokoj. Zvažovala aj odchod 31-ročného hádavého podnikateľa z Trenčína Mariána Hrbasa, alias Papuľu. „Nech sa ešte chvíľu podusí,“ poznamenala. Na veľké prekvapenie prítomných chcela Nora vyhodiť 18-ročnú Zuzanu Péliovú-Horolezkyňu. Dôvod? „Priklonila som sa k názoru divákov z obecenstva,“ vysvetľovala. Narážala zrejme na mienku diváčky v štúdiu, ktorá túto študentku z Košíc označila za bezpohlavnú, pretože dosiaľ neodhalila svoju pravú tvár.

Včera dal Žolík čierneho Petra do rúk Češke. Bez milosti ju tak poslal preč z domu na Pereši. Hra sa pre Alenu skončila...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu