Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Verešovej FOTKA ROKA: Luxusná bohyňa... s roztiahnutými nohami!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (3)
Andrea Verešová (Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA/SEYCHELY - Modelka Andrea Verešová sa aj po štyridsiatke môže pýšiť postavou, ktorú fanúšikovia na sociálnych sieťach označujú prívlastkami ako božská či luxusná. Niekedy sa jej však podarí záber, ktorý sa naozaj nedá nazvať decentným.

Andrea Verešová sa narodila 28. júna 1980. Už ako tínedžerka sa zúčastňovala súťaží krásy, i keď s odstupom času vyhlásila, že ju prihlasovala sestra, lebo ona sama na to sebavedomie nemala. 

Galéria: Andrea Verešová

Zabodovala však na Miss Žilina, Miss Stredných škôl, Miss Teenager a neskôr aj v Miss Slovensko. Za najkrajšiu Slovenku bola korunovaná v roku 1999. 

Verešovej FOTKA ROKA: Luxusná
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TASR)

Odvtedy patrí medzi vyhľadávané modelky, hoci je zároveň aj vyštudovanou právničkou. A chôdzu po móle ani pózovanie pred objektívmi zatiaľ nevešia na klinec, aj keď dnes oslavuje 42. narodeniny. 

Od roku 2007 je Andrea vydatá za Daniela Volopicha, ktorému porodila dve deti. Napriek tomu sa z nej nestala iba žienka domáca a na sociálnych sieťach neustále provokuje dráždivými zábermi. 

Niekedy sa fanúšikom zdá, že v jej veku a s dvomi pubertálnymi deťmi by mala publikovať decentnejšie fotografie, no Verešová zrejme chce ukázať, že stále nepatrí do starého železa. V týchto dňoch zverejnila snímky, pri ktorých niekoľkí muži komentovali jej rozkrok. „Za mňa fotka roku,” ohodnotil záber v modrých plavkách istý Jiří. 

Verešovej FOTKA ROKA: Luxusná
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram AV)

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu