Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slávny Sandokan je magnet na ženy: Štyri manželky a... Tá posledná je o 29 rokov mladšia!

Kabir Bedi Zobraziť galériu (3)
Kabir Bedi (Zdroj: Taurus Film)

BOMBAJ - Kabir Bedi je v našich končinách dobre známy. Aj tu mnohým ženám poplietol Sandokan hlavu svojím uhrančivým pohľadom. Herec je aktuálne štvrtý raz ženatý, s o 29 rokov mladšou vedkyňou včera oslávili 5. výročie svadby.

Kabir Bedi sa narodil 16. januára 1946. Kariéru začínal v indickom divadle, potom sa presunul k bollywoodskym filmom. Patrí k jedným z prvých indických hercov, ktorí začínali v Bollywoode, ale účinkovali aj v hollywoodskych produkciách a stali sa zároveň populárnymi v Európe.

Galéria: Kabir Bedi

Jeho kariéra tak pokrýva tri kontinenty, najpopulárnejší je v Indii, Spojených štátoch amerických a v Taliansku. Je známy vďaka úlohe vládcu v Taj Mahal: An Eternal Love Story, ale všetci si ho spájajú najmä s rolou piráta Sandokana z populárnej talianskej série. 

Hral aj v sérii o Jamesovi Bondovi, konkrétne vo filme Chobotnička, kde agenta stvárnil Roger Moore. 

Od roku 1982 je členom komisie, ktorá je zodpovedná za oskarové nominácie. 

Kabir Bedi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: United Artists)

Kabir Bedi sa v súkromí oženil až štyrikrát. Jeho prvou manželkou bola indická modelka a tanečnica mladšia o dva roky. Potom mal vzťah s o osem rokov mladšou indickou herečkou a modelkou, ktorú si ale nikdy nevzal za manželku. 

Oficiálnou ženou čísla dva sa stala britská módna návrhárka, ktorá mala len o tri roky menej. Potom to bola britská moderátorka mladšia o 20 rokov. Aktuálne žije Kabir Bedi s o 29 rokov mladšou vedkyňou Parveen Dusanj, ktorú si vzal za manželku deň pred 70. narodeninami. 

Slávny Sandokan je magnet
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Kabir Bedi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu