Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Milostný život Marty Jandovej bol poriadne pestrý, ale... TOTO je muž jej života!

Marta Jandová Zobraziť galériu (9)
Marta Jandová (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Je to divoška! Marta Jandová je nielen úspešnou speváčkou, ale na našich televíznych obrazovkách sa v minulosti predviedla aj ako porotkyňa vo viacerých projektoch. Popri práci sa venuje najmä manželovi Miroslavovi, ktorému v roku 2013 porodila dcérku. V minulosti však jej milostné vzťahy boli poriadne zaujímavé.

Galéria: Marta Jandová je veľká sympaťáčka

Marta Jandová sa narodila 13. apríla 1974. Jej otcom je spevák kapely Olympic - Petr Janda. Mama Jana zomrela, keď mala Marta 17 rokov. Prehrala boj s rakovinou, ktorá jej pár rokov na to zobrala aj brata Petra.

Marta Jandová ako dieťa.
Zobraziť galériu (9)
Marta Jandová ako dieťa.  (Zdroj: profimedia.sk)

Marta Jandová so svojim slávnym otcom a nevlastnou sestrou.
Zobraziť galériu (9)
Marta Jandová so svojim slávnym otcom a nevlastnou sestrou.  (Zdroj: Instagram)

Jandová vyštudovala strednú ekonomickú školu so zameraním na jazyky. Angličtinu si zdokonaľovala počas ročného pobytu v USA. Keď ju neprijali na vysokú školu, jej kroky smerovali do Nemecka. Nie však len kvôli nemčine, ale hlavne preto, že ju očaril Thorsten Mewes - gitarista kapely Die Happy, s ktorým sa zoznámila v Prahe.

Dvojica bývala u jeho rodičov, ich láska prekvitala a Marta popri tom vzala voľné miesto speváčky v kapele Die Happy. Osvedčila sa a dnes je jej neodmysliteľnou súčasťou. Marta a Thorsten spečatili svoju lásku svadbu. Po piatich rokoch sa však rozviedli.

Zaujímavé je, že Jandová po rozvode randila aj s iným členom kapely - basgitaristom Ralphom Riekerom. Vzťahy v skupine však ich románik vôbec nenarušil. Speváčka a jej exmanžel sa rozišli v dobrom a do dnes stále dobre vychádzajú.

Pomerne vážny bol jej vzťah s popovým spevákom známym pod umeleckým menom Sasha. Hoci to vyzeralo tak, že sa medzi nimi už schyľuje k svadbe, slávny Nemec dal krásnej Češke z ničoho nič pred Vianocami kopačky.

V médiách bol pomerne búrlivo rozberaný speváčkin románik s Viktorom Mrázom. Marta si s ním totiž začala v čase, keď bol ženatý s moderátorkou Mahulenou Bočanovou, s ktorou má dcéru.

Za muža Jandovej života možno ale pokojne označiť jej súčasného manžela - gynekológa Miroslava Vernera. Po jeho boku skrotla, zmenila sa na milujúcu manželku a v roku 2013 sa im narodila dcérka Marie.

Marta sa okrem spevu predviedla už aj ako herečka a moderátorka. Ako porotkynu sme mali možnosť vidieť ju v projektoch Česko Slovenská SuperStar, v nemeckej šou PopStars, v súťaži Hlas Československa ako koučku a bola tiež porotkyňou v Česko Slovensko má Talent.

Marta Jandová s manželom
Zobraziť galériu (9)
Marta Jandová s manželom  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Marta Jandová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu