Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sully z Doktorky Quinnovej po 27 rokoch: Pozrite, ako vyzerá teraz!

Joe Lando Zobraziť galériu (6)
Joe Lando (Zdroj: CBS Television)

MALIBU - Seriál Doktorka Quinnová sa začal vysielať pred dlhými 27 rokmi a jednou z hlavných postáv bol Sully, ktorého si zahral Joe Lando. Samozrejme, aj na hercovi sa vek podpísal a asi nikoho neprekvapí, že jeho vlasy za ten čas získali sivý odtieň. Najvýraznejšou zmenou je, že ich už nemá dlhé ako kedysi.

Joe Lando sa narodil 9. decembra 1961 v Chicagu. Hercom sa túžil stať už ako dieťa. Na strednej škole si najskôr vyskúšal účinkovanie v muzikáloch, neskôr sa presťahoval do Los Angeles, kde najskôr pracoval ako kuchár v rôznych reštauráciách. 

Charizmatický herec si zahral vo viacerých filmoch a seriáloch. Avšak diváci si ho najviac spájajú so seriálom Doktorka Quinnová, v ktorom stvárnil Byrona Sullyho. 

Joe Lando
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: CBS Television)

Hoci sa posledné časti Doktorky Quinnovej dostali na obrazovky v premiére pred 22 rokmi, cesty Jane Seymour a Joea Landa sa definitívne nerozišli. Herečka občas svojich fanúšikov poteší spoločnými snímkami. 

No treba povedať, že tí, čo od jeho seriálového účinkovania herca nevideli, by ho spoznali len veľmi ťažko. S krátkymi a značne šedivými vlasmi pôsobí na prvý pohľad ako úplne iná osoba. 

Sully z Doktorky Quinnovej
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram JS)

Joe Lando sa v roku 1993 ocitol v rebríčku Top 50 najpríťažlivejších mužov sveta. Od roku 1997 je ženatý a s manželkou Kirsten majú štyri ratolesti.  

Viac o téme: Joe Lando
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu