Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Sklenaříkovej životná trauma: Odmietala mať dieťa, lebo... Fúha!

Adriana Sklenaříková Zobraziť galériu (6)
Adriana Sklenaříková (Zdroj: TASR)

MAROKO - Modelka Adriana Sklenaříková sa stala matkou v pomerne vysokom veku - krátko pred 47. narodeninami. V minulosti totiž mala z materstva traumu a neskôr si nebola istá, či by dokázala svoju lásku rozdeliť medzi vtedajšieho manžela Christiana a prípadného potomka. Dnes má dcérku Ninu s marockým podnikateľom Aramom.

Adriana Sklenaříková sa narodila 17. septembra 1971 v Brezne. Počas štúdia medicíny v Prahe vyhrala modelingovú súťaž a stala sa modelkou. 

V tomto odbore dosiahla celosvetovú slávu – bola tvárou zázračnej podprsenky, patrila medzi anjelikov Victoria’s Secret. Dokonca bola zapísana aj v Guinessovej knihe rekordov, kde bodovala v tom čase najdlhšími nohami na svete (1.24 m). Istý čas jej tvár dokonca zdobila lietadlá istej spoločnosti. 

Sklenaříkovej životná trauma: Odmietala
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: archív)

Adriana si zahrala aj v niekoľkých filmoch a seriáloch. Objavila sa napríklad v českých Básnikoch, ale aj v zahraničnom koprodukčnom filme Asterix a olympijské hry. Diváci ju mohli vidieť aj vo francúzskej verzii seriálu Doktor Martin. 

Sklenaříková dlhodobo žila a pôsobila práve vo Francúzsku. V rokoch 1998 až 2012 bol jej manželom francúzsky futbalista Christian Karembeu. Dvojica nemala žiadne deti. „Kedysi som mala traumu, pre ktorú som sa bála mať dieťa. Neskôr som mala strach, že dieťa nám odoberie z lásky, ktorú som exkluzívne dávala svojmu manželovi. Nebola som si istá, či niekoho iného budem vedieť milovať tak intenzívne,“ vyjadrila sa pre francúzske médiá. 

Sklenaříkovej životná trauma: Odmietala
Zobraziť galériu (6)

Nakoniec sa ale modelka matkou stala. Minulý rok v auguste sa jej narodila dcérka Nina. Jej otcom je marocký podnikateľ Aram Ohanian (uvádza si aj meno André). Dvojica sa o bábätko snažila cielene, Adriana podstúpila niekoľko cyklov umelého oplodnenia a pred Ninou bohužiaľ o jedno dieťa prišla v ranom štádiu tehotenstva. 

Dnes je však šťastná,
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: instagram.com/adrianakarembeusklenarikova)

Adriana Sklenaříková a jej
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: instagram.com/adrianakarembeusklenarikova)

Viac o téme: Adriana Sklenaříková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu