Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šokujúci ROZCHOD pár mesiacov po svadbe: Odkopla ho kvoli tejto žene?!

Miley Cyrus a Liam Hemsworth Zobraziť galériu (6)
Miley Cyrus a Liam Hemsworth (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES/ LAKE COMO - Prvé výročie svadby neoslávia! Hoci Miley Cyrus a Liam Hemsworth tvorili krásny pár, ich láske je zdá sa koniec. Dnes prostredníctvom speváčkinho zástupcu oznámili svetu, že sa dohodli na odlúčení. Paparazzom sa už slávnu blondínku podarilo zvečniť pri tom, ako si vymieňa nežnosti s inou ženou.

Vzťahu speváčky Miley Cyrus a herca Liama Hemswortha fandili mnohí. Dvojica sa spoznala v roku 2009 počas nakrúcania romantickej drámy The Last Song.

Liam Hemsworth a Miley Cyrus vo filme The Last Song.
Zobraziť galériu (6)
Liam Hemsworth a Miley Cyrus vo filme The Last Song.  (Zdroj: Walt Disney)

Lásku prežívali aj v súkromí. V roku 2012 sa však rozišli a Miley začala byť stále viac provokatína, škandalózna a vulgárna. Zhruba o tri roky neskôr si Liam a kontroverzná hviezdička znovu našli k sebe cestu. Cyrus akoby sa upokojila a koncom minulého roka dvojica spečatila svoj vzťah svadbou. 

Svadobné foto Miley Cyrus a Liama Hemswortha.
Zobraziť galériu (6)
Svadobné foto Miley Cyrus a Liama Hemswortha.  (Zdroj: Instagram M.Č.)

Liam sa v nedávnom rozhovore netajil tým, že túži po tom, aby mu Miley porodila kopec detí. Namiesto spoločného potomka však prišiel šokujúci rozchod. „Liam a Miley sa rozhodli ísť každý svojou cestou. Stále sa vyvíjajú, menia sa ako partneri aj ako jednotlivci. Obaja sa rozhodli, že je to tak najlepšie. Teraz sa chcú sústrediť na seba a svoje kariéry. Stále sa s láskou budú starať o všetkých domácich miláčikov, ktorých spolu majú,” znie v oficiálnom stanovisku, ktoré magazínu People poskytol speváčkin hovorca.

Miley sa momentálne nacháda v Taliansku. Tam ju paparazzi nafotili vo chvíli, keď si vymieňali nežnosti a vášnivé bozky s blogerkou Kaitlynn Carter. Nie je to prvýkrát, čo mala blondínka blízko k žene. Sama sa viackrát priznala k tomu, že je bisexuálna. V minulosti randila napríklad s modelkou Stellou Maxwell. 

Miley Cyrus si momentálne užíva dovolenku v spoločnosti Kaitlynn Carter, s ktorou si vymieňali nežnosti.
Zobraziť galériu (6)
Miley Cyrus si momentálne užíva dovolenku v spoločnosti Kaitlynn Carter, s ktorou si vymieňali nežnosti.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Miley CyrusLiam Hemsworth
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu