Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Celeste Buckingham randí s o 17 rokov starším: Takto to celé začalo!

Celeste Buckingham Zobraziť galériu (6)
Celeste Buckingham (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Speváčka Celeste Buckingham už niekoľko mesiacov randí s podnikateľom Alešom Mlátilíkom. Kým brunetka dnes oslavuje 24. narodeniny, jej vyvolený má už po štyridsiatke.

Celeste Buckingham sa narodila 3. mája 1995 vo Švajčiarsku. Jej rodina sa ale presťahovala na Slovensko a tesne pred 16. narodeninami sa prihlásila do druhej série Česko-Slovenskej SuperStar. 

Celeste Buckingham randí s
Zobraziť galériu (6)

Po súťaži Celeste vydala svoj prvý album a okamžite sa stala hviezdou vďaka hitu Run, run, run. Odvtedy získala nominácie v MTV Europe Music Awards, ale stala sa už aj laureátkou Krištáľového krídla. 

V súkromí je aktuálne šťastná po boku podnikateľa Aleša Mlátilíka. Zoznámili sa v lete 2018 na charitatívnom festivale. „Ježiš, bola som ohromená jeho prítomnosťou. Nepôjdem radšej do detailov, ale ja som hneď vycítila, že je tam instantná chémia, čo sa týka konverzácie, debaty," priznala Topkám speváčka. „Očaroval ma, čo mne sa málokedy stane. Napriek tomu, že som už bola viackrát zamilovaná aj vo vzťahu zadaná, tak málokedy sa mi stane, že ma niekto tak na prvý pohľad takýmto spôsobom očaruje. A nielen svojím výzorom, ale aj svojou osobnosťou," dodala.

Celeste Buckingham otvorene: TÝMTO si ju získal jej starší partner
Celeste Buckingham randí s
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Celeste Buckingham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu