Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slávna Wonder Woman má slovenskú kópiu: Fanúšikovia bežali za markizáčkou z Telerána!

Gal Gadot ako Wonder Woman Zobraziť galériu (8)
Gal Gadot ako Wonder Woman (Zdroj: Warner Bros.)

LOS ANGELES/BRATISLAVA - Je krásna aj talentovaná a jej korene siahajú do Československa! Možno potom ani niet divu, že markizácku redaktorku si v zahraničí pomýlili práve s Gal Gadot (34), ktorá stvárňuje Wonder Woman vo vlastných filmoch alebo po boku Supermana či Batmana.

Gal Gadot sa narodila 30. apríla 1985 v Izraeli. Jej korene však siahajú až k nám. „Môj dedko sa narodil v roku 1928 v malej dedinke Mukačevo v bývalom Československu. Jeho celá rodina zmizla v 2. svetovej vojne. Len preto, že niekto povedal, že byť židom je nesprávnym náboženstvom,” prezradila kedysi Gal. Hoci dnes patrí Mukačevo k Ukrajine, v rokoch 1919 až 1938 bolo súčasťou Česko-Slovenska.

V roku 2004 sa stala Miss Izraelu a potom dva roky pôsobila v ozbrojených silách svojej krajiny. 

Slávna Wonder Woman má
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: United King Films)

Jednu z prvých úloh dostala Gal v Rýchlo a zbesilo 4, kde však hralo množstvo hviezd a mnohým možno ani neutkvela v pamäti. Filmoví producenti si ju však všimli a neskôr dostala úlohu ako Wonder Woman. Vďaka tomu účinkuje aj v snímkach o Batmanovi a Supermanovi, resp. po boku ďalších hrdinov v Lige spravodlivých. 

Slávna Wonder Woman má
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TASR)

Vďak tomu je Gal vyhľadávanou celebritou a fanúšikovia sa idú pominúť od radosti, keď ju vidia. Niekedy si ju však pomýlia s nejakou inou ženou. A stalo sa to aj redaktorke markizáckeho Telerána Janke Slačkovej. Tá je aj tanečnicou a modelkou a vďaka tomu vyzerá zakaždým trochu inak, no niekedy naozaj dosť pripomína slávnu herečku. 

Počas pobytu v Miami zažila skutočný ošiaľ. „Prechádzala som po Lincoln Road a pribehla ku mne skupinka, že si chcú dať so mnou selfie. Oni si mysleli, že som Gal Gadot z Wonder Woman,” prezradila pred časom pre web markiza.sk Slovenka, ktorá sa už objavila aj v klipe Rickyho Martina. Iní si ju zas pomýlili s Emily Ratajkowski. 

Janka Slačková
Zobraziť galériu (8)
Janka Slačková  (Zdroj: Instagram JS)

Janka Slačková s kolegyňou Klaudiou Kristiníkovou
Zobraziť galériu (8)
Janka Slačková s kolegyňou Klaudiou Kristiníkovou  (Zdroj: Instagram JS)

Viac o téme: Gal Gadot
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu