Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Futbalista Ďurica má doma túto sexi kosť, ale... Kríza!

Ján Ďurica Zobraziť galériu (8)
Ján Ďurica (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Bývalý slovenský reprezentant Ján Ďurica dnes oslavuje 38 rokov. Hráčsku kariéru už ukončil a tento rok začal pôsobiť ako asistent trénera v Petržalke. No práve v čase, keď sa presunul na rodnú hrudu, prežíva krízu vo vzťahu so svojou krásnou polovičkou Magdou Šebestovou.

Ján Ďurica v roku 2017 ukončil svoju reprezentačnú kariéru. S národným tímom sa predstavil na MS 2010 v JAR i na EURO 2016 vo Francúzsku, celkovo odohral za Slovensko 91 zápasov a zaznamenal štyri góly. Hrával na pozícii stredného, niekedy aj ľavého obrancu. V septembri 2018 podpísal zmluvu s českým klubom Dukla Praha. 

Futbalista Ďurica má doma
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Twitter Dukla Praha )

Svoju hráčsku kariéru už ale definitívne ukončil. Tento rok sa stal asistentom trénera Jozefa Dojčana v druholigovom klube FC Petržalka. „​Nebolo ľahké dať definitívnu bodku za futbalovou kariérou a prejsť z pozície hráča na trénerskú lavičku. Pre mňa je to tak trochu skúška, uvidím či v budúcnosti pôjdem práve touto cestou. V Petržalke som dostal priestor, za čo som vedeniu klubu vďačný, som tu a teším sa na novú výzvu,” povedal Ďurica pre klubový web.

V súkromí po jeho boku už 6 rokov stojí Miss Slovensko 2006 Magdaléna Šebestová. Hoci sa poznali už dlhšie, zlom v ich vzťahu nastal počas jednej návštevy v Moskve, kam Magda odišla za oddychom a Ján tam mal v tom čase angažmán. 

Ich vzťahom neotriasla ani vzdialenosť medzi Moskvou a Bratislavou. Nakoniec ju spečatili dcérkou Ninkou.

 

Futbalista Ďurica má doma
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram JĎ a MŠ)

To, že matku jeho dieťaťa mu môže každý závidieť aj 13 rokov po súťaži krásy, je jasné už na prvý pohľad. Šebestová totiž zo svojej krásy rokmi nič nestratila. 

Futbalista Ďurica má doma
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram MS)

No práve v čase, keď Ďurica začal pôsobiť na Slovensku, rozšírili sa informácie o kríze v ich vzťahu. Dvojica spočiatku svoje súkromie nekomentovala, no na jeseň Magda pre Nový čas potvrdila, že im to naozaj škrípe. Posledný rok nechávajú svoj vzťah plynúť a snažia sa byť najmä skvelými rodičmi svojej dcérke. 

Viac o téme: Ján Ďurica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu