Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIEME PRVÍ: Z Česka čoskoro dorazí aj k nám! Muzikál od Elánu vyvolal OBROVSKÉ ovácie

Slováci sa dočkajú nového muzikálu Jána Ďurovčíka. PR článok Zobraziť galériu (4)
Slováci sa dočkajú nového muzikálu Jána Ďurovčíka. (Zdroj: Topky.sk / Ján Zemiar)

Príde po najúspešnejšom muzikály Ôsmy svetadiel aj druhý? Samozrejme! Slováci sa dočkajú nového muzikálu Jána Ďurovčíka. Voda a krv nad vodou zdvihol zo stoličiek českých divákov, čoskoro sa ho dočkáme aj my.

Muzikál Voda a krv nad vodou si zobral na paškál opäť legendárne skladby skupiny Elán. Unikátne dielo malo premiéru minulý rok v pražskom Divadle Kalich. Po obrovských ováciách a úspechu sa rozhodol Ďurovčík priniesť muzikál aj na Slovensko. Na sociálnych sieťach sa totiž začali objavovať komentáre od Slovákov, ktorí hovorili: „Škoda, že si musíme na slovenský muzikál počkať.” Tvorcovia im teraz prianie splnili.

Muzikál Voda a krv
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky.sk / Ján Zemiar)

Ďalšia novinka

Ďurovčík vďaka skladbám Elánu už raz zožal úspech s muzikálom Ôsmy svetadiel. Pre muzikál vznikla aj skladba Len kým tu si. Tá sa neskôr objavila aj ako bonusová nahrávka Elánu na reedícii albumu Živých nás nedostanú. Muzikál si mohli vychutnať takisto slovenskí diváci. Preto nový muzikál nezaostáva a určite nás neobíde. Šou Voda a krv nad vodou takisto svojich divákov poctí skladbou na mieru – Vinný aj nevinný.

Úžasné dielo je príbehom na motívy knihy Gróf Monte Cristo od Alexandra Dumasa. Nový muzikál nie je pokračovaním Ôsmeho svetadiela. ,,Pôjde o úplne nový príbeh, nové postavy, avšak spojenia medzi oboma inscenáciami sú jasné: zdroj, čiže hudba Elánu, a parafráza na veľké klasické literárne dielo posunuté do súčasnej doby. Jedná sa o príbeh plný emócií, lásky a všetkého, čo patrí k veľkému plátnu, ktorým muzikál Elánu opäť bude,“ vyznal sa vtedy pre Divadlo Kalich Ďurovčík.

Elánovské hity sa opäť
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky.sk / Ján Zemiar)

Obrovský potlesk

O tom, že sa máme na čo tešiť, svedčia aj reakcie divákov po českej premiére. Tí doslova šaleli. S nadšením počúvali legendárne elánovské piesne a na záver dokonca spievali hit Voda čo ma drží nad vodou spolu s účinkujúcimi. Tí si po svojom vystúpení vyslúžili standing ovation. Radostné emócie by sa dali v sále krájať. Ďurovčík sa zmohol na jediné. ,,Milujem divadlo. To je všetko,” dodal. Líder skupiny Elán Jožo Ráž Ďurovčíka vyzdvihol. ,,Keby sme boli v Amerike, tak toto je svetový hit,” dodal Ráž.

Muzikál Voda a krv nad vodou bude úžasnou šou pre celú rodinu. Elánovské hity si budete pospevovať ešte nejaký ten čas po predstavení. Vstupenky budú už čoskoro dostupné v sieti predpredaj.sk.

Diváci boli z muzikálu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky.sk / Ján Zemiar)

-reklamná správa- 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu