Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Buďte na oslave 70 narodenín Jara Filipa a príďte do NTC na výnimočný koncert

Buďte na oslave 70 narodenín Jara Filipa a príďte do NTC na výnimočný koncert PR článok Zobraziť galériu (6)
Buďte na oslave 70 narodenín Jara Filipa a príďte do NTC na výnimočný koncert (Zdroj: Evička Korbeľová)

Jaro Filip by zajtra (22. júna) oslávil sedemdesiat rokov. Určite by to bola oslava plná zábavy, humoru a dobrej hudby. Páčilo by sa mu stretnutie s priateľmi a bolo by ich naozaj veľa. Pravdepodobne by na to potreboval športovú halu. Presne tak bude jeho oslava 70-tky vyzerať a aj vy môžete byť pri tom.

Spomienkový koncert na  Jara Filipa  sa uskutoční 24. júna 2019 o 19.30 v AXA Aréna NTC v Bratislave. Hudobná pocta Jarovi Filipovi  s názvom Jaro Filip 70,  prinesie to najlepšie z jeho tvorby. Na pódiu sa predstavia Richard Müller, Bolo nás jedenásť a Teatro Fatal.

Buďte na oslave 70
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Evička Korbeľová)

Priatelia a fanúšikovia Jara Filipa pripravili večer plný spomienok a dobrej nálady, ktorú on sám roky rozdával svojou hudobnou, hereckou či moderátorskou tvorbou. Jaro Filip na oslave bude chýbať, ale jeho odkaz tam bude všade prítomný.  Spevák Richard Müller s Jarom Filipom spolupracoval pri  tvorbe niekoľkých desiatok pesničiek a viaceré z nich na koncerte odznejú. Medzi nimi aj Müllerova obľúbená od Jara Filipa – Milovanie v daždi. V rozhovore Richard Müller priznal, že neprejde deň, aby si na Jara nespomenul. (Celý rozhovor s Richardom Müllerom je TU).

Buďte na oslave 70
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Evička Korbeľová)

Na koncerte Jaro Filip 70 vystúpi, okrem Richarda Müllera, aj hudobné zoskupenie „Bolo nás jedenásť“, ktoré má stále vypredané predstavenia v Štúdiu L+S. Na pódiu sa stretnú Milan Lasica, Michal Kaščák, Dorota Nvotová, Juraj Podmanický, Braňo Jobus, Tomáš Šedivý, Juraj Benetin, Martin Višňovský, Marek Minárik, Martin Valihora, Michal Žáček, Daniel Salontay, Gabriela Rybárová, Milan Adamec, Slavo Solovic a Peter Kaščák. 

Tretím hudobným zoskupením bude Teatro Fatal s Jakubom Ursinym so skladbami, na ktorých sa Jaro Filip podieľal ako dvorný klávesista skupiny Provisorium Deža Ursinyho.

Buďte na oslave 70
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Evička Korbeľová)

Vystúpenie bude doplnené  o  vizuálnu projekciu  v réžií Juraja Johanidesa.

Okrem toho koncert prinesie aj ďalšiu hudobnú lahôdku:  pesničku Čerešne v podaní Zuzany Mauréry a Henryho Tótha.

Na koncerte bude k dispozícií aj reedícia v prvého sólového albumu Jaro FILIP – Cez okno, ktorá okrem verzie CD vychádza po prvýkrát aj ako LP platňa.

Viac o koncerte  prezradil promóter koncertu:  Pavol Maruščák: „Jaro Filip bol človek, ktorý zanechal výraznú stopu na našej hudobnej scéne. Jeho skladby  sú súčasťou  nášho života a my chceme byť  pri tomto okrúhlom výročí spolu s ním . Preto sme sa rozhodli pripraviť tento koncert, ktorý bude prepojením jeho najznámejších polôh: spolupráce s Lasicom a Satinským, spolupráce s Richardom Müllerom, aj jeho spolupráce s Dežom Ursinym. Za ideálnych okolností zahráme Jarovi priamo do neba. Pri dobrom počasí sa totiž dá otvoriť strecha NTC.“

Buďte na oslave 70
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Evička Korbeľová)

Lístky sa rýchlo míňajú, preto už neváhajte a kúpte si ich na PREDPREDAJ.SK.

Viac informácií o koncerte na www.drhorak.sk a FB Drhorak.

Buďte na oslave 70
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Evička Korbeľová)

-Reklamná správa- 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu