Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ste sexuálne spriaznené duše? Šesť znakov posteľnej kompatibility

PR článok
(Zdroj: zerex)

Ako zistíte, či vám to v posteli klape? Je to o nociach plných vášne či potencii - alebo sa tajomstvo ukrýva v niečom úplne inom?

Vďaka týmto 6 znakom môžete zistiť, či ste s vašou polovičkou v dokonalej harmónii.

#1 O sexe hovoríte otvorene

Na tému “sex” idú rozpaky, hanba aj obavy z nepochopenia u sexuálne spriaznených duší bokom. Partneri poznajú navzájom svoje túžby a želania, nech sú akokoľvek bláznivé. Prečo? Nesplnené sexuálne priania sa časom chcú dostať k slovu a mohli by ohroziť vzťah oboch zúčastnených.

#2 Zaujíma vás orgazmus toho druhého

Jediné tabu v posteli je sebeckosť. Spriaznené duše totiž zaujíma orgazmus partnera, nemyslia len na svoje uspokojenie. Ak vám v spálni robí problémy krátka výdrž, nezúfajte. Existujú totiž prírodné doplnky výživy, ktoré s tým vedia pomôcť.

#3 Máte radosť z objavovania

Ak ste počas sexu prišli na niečo nové, čo sa partnerovi páči alebo ho vzrušuje, hneď to zaradíte do svojho “repertoáru” pri ďalšej príležitosti. Úprimná radosť z objaveného posilňuje dôveru a rozvíja fantáziu.

Tip: Nové myšlienky a nápady v posteli vám môže pomôcť poodhaliť aj novodobá sexuálna príručka Zerexsutra. Inšpirujte sa šteklivými príbehmi, objavte nové miesta na sex, prečítajte si o hračkách, technikách a polohách.

#4 Vďaka spriaznenej duši sa dvíha sebavedomie

Obojstranná spokojnosť so sexuálnym životom sa prejavuje aj v ďalších sférach osobného, ale aj pracovného života. Sexuálne uspokojenie k sebavedomiu jednoducho prispieva, a to celkom prirodzene.

Možno ste sa niekedy pýtali sami seba, prečo majú niektorí ľudia tak veľa sebavedomia a sexappealu, napriek svojim nedostatkom. Odpoveď je jednoduchá: ani XXL postava, orlí nos či nohy “do O” nezabránia nikomu cítiť sa skvele po výbornom sexe. A spokojnosť vnútri sa prejavuje aj navonok.

#5 Sexuálne spriaznené duše sa dokážu ľahko “nakaziť” chuťou na sex

Sexuálne suchoty sú u týchto dvojíc skôr ojedinelým javom, radovánkam dávajú často zelenú. Ak sa aj vyskytnú problémy s libidom alebo potenciou, dokážu si s tým hravo poradiť pomocou afrodiziák alebo rôznych povzbudzujúcich techník.

Tip: Aby ani vás nestrašil problém s potenciou v nesprávnej chvíli, v udržiavaní sexuálnej kondície vám môže pomôcť Zerex Ultragold. Obsahuje extrakty z tradičných bylín a vitamíny, ktoré prispievajú k udržaniu sexuálnej kondície a vitality.

#6 Jeden druhého sa nedokážete nabažiť

Vášeň a dokonalý súzvuk sa nemusí objavovať len na začiatku vzťahu. Vzájomné uspokojovanie túžob a neustály záujem o potreby partnera sú magické. Robia partnerské dvojice silné, neustále túžiace jedného po druhom.

Je aj tá vaša polovička vašou spriaznenou sexuálnou dušou? Nájsť vzájomnú súhru môže byť aj otázkou tréningu, odhodlania a chuti, aby ste si rozumeli aj v posteli. Vždy sa však oplatí skúsiť to.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu