Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Bratislavský Most SNP sa zahalil do modrej. Čo je za tým?

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Samsung)

Obyvatelia Bratislavy mohli v pondelok zaznamenať výraznú zmenu sfarbenia pylónov bratislavského Mosta SNP a známej reštaurácie UFO, ktorá mu dominuje. Modré sfarbenie pylónov dopĺňajú modré lúče, ktoré svietia nad mestom, a grafika, ktorá oznamuje príchod niečoho významného. V pravidelnej slučke sa zobrazuje aj dátum 20. 2. 2019.

Bratislavský Most SNP si na päť dní zapožičala spoločnosť Samsung, ktorá chce takýmto spôsobom ohlásiť príchod jej jubilejnej vlajkovej lode z rodiny Galaxy S a zároveň osláviť 50. výročie založenia spoločnosti Samsung Electronics. Na počesť predstavenia tohtoročnej novinky sa Samsung rozhodol na celý týždeň – od pondelka 18. 2. do piatku 22. 2. – zmeniť vizáž dominanty hlavného mesta.

Bratislavský Most SNP sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Samsung)

„Tento rok je pre Samsung naozaj významný. Preto sme sa rozhodli v týždni príchodu našej jubilejnej vlajkovej lode s fanúšikmi a obyvateľmi hlavného mesta udalosť osláviť takýmto netradičným spôsobom a na päť dní zmeniť vizáž dominanty Bratislavy,“ uviedla Tereza Vránková, riaditeľka marketingu a PR, Samsung Electronics Czech and Slovak.

Bratislavský Most SNP sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Samsung)

Laserová grafika, ktorá sa premieta na pylóny, bude mať dve podoby. Prvá, ktorá sa spustila po prvýkrát včera večer, skončí v stredu o 20:30. Následne sa po celosvetovom predstavení novej vlajkovej lode v San Franciscu v Kalifornii symbolicky zmení až do piatku 22. hodiny.

Ak sa nemôžete prísť pozrieť na unikátne sfarbenie Mosta SNP, pozrite si aspoň krátke video, na ktorom je celý cyklus zachytený.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu