Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nečakaná zmena v Markíze: Toto zaskočí všetkých divákov!

Dano Dangl Zobraziť galériu (4)
Dano Dangl

BRATISLAVA - V televíznom svete sa veci často menia! A rovnako tak aj v ďalšom kole bláznivej šou Tvoja tvár znie povedome uvidíte, čo ste ešte nevideli. V programe totiž nastala nečakaná zmena, ktorá určite zaskočí mnohých divákov pri televíznych obrazovkách. V porote sa totiž ocitne okrem hosťa i ďalšia nová tvár, ktorá nahradí jedného z porotcov. Koho a prečo?

Nečakaná zmena! V týchto dňoch televízia Markíza zverejnila upútavku na nedeľňajšie kolo obľúbenej zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome. A nedalo sa prehliadnuť, že táto časť bude iná ako tie ostatné. 

Okrem ohromujúcich premien a vynikajúceho spevu viacerých účinkujúcich prekvapí divákov aj zmenená porota, do ktorej si zasadnú rovno dve nové tváre. Okrem hosťa, ktorým bude tentoraz herec Róbert Jakab, do poroty pribudne k Zuzane Fialovej a Máriovi Kulymu Kollárovi aj speváčka Tina. Tá je náhradou za energického a vždy vysmiateho herca Dana Dangla.

Zaujímalo nás, prečo na nakrúcaní chýbal. Dangl mal vypnutý telefón, a tak sme oslovili kompetentných zo Záhorskej Bystrice „Dano Dangl mal v čase nakrúcania dlho plánovanú dovolenku. V nedeľu sa tak môžu diváci tešiť na porotu v skvelej zostave Zuzka Fialová, Kuly, speváčka Tina a herec Robo Jakab, a samozrejme na neuveriteľné premeny a výkony osmičky súťažiacich,“ uviedla Ľudmila Raceková z PR oddelenia Markízy.

Neskôr sa nám podarilo skontaktovať  aj so samotným Danom. „Ja si to už ani nepamätám. Asi som bol chorý, alebo som bol odcestovaný, fakt neviem, ale asi skôr chorý. V porote bola namiesto mňa Tina,“ povedal nám herec. Nech už to bolo akokoľvek, snáď ho Tina adekvátne zastúpi a a diváci budú s jej hodnotením rovnako spokojní...

Nová zostava poroty v šou Tvoja tvár znie povedome. Dana Dangla nahradila Tina.
Zobraziť galériu (4)
Nová zostava poroty v šou Tvoja tvár znie povedome. Dana Dangla nahradila Tina.

Viac o téme: Dano DanglTvoja tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu