Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Neľudské utrpenie neviest v Islamskom štáte: TRI otrasné spovede dievčat o mučení a sexzverstvách!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Tri mladé statočné kurdské ženy rozpovedali svoje príbehy v nádeji, že odradia moslimské dievčatá od sna pripojiť sa k teroristickej skupine v Sýrii a Iraku. Bývalé nevesty vojakov Islamského štátu opísali dennodenné hrôzy, ktoré museli znášať predtým, než sa im podarilo utiecť - vrátane znásilnení a predaja za sexuálne otrokyne.

Islamský štát stavia pevnosť v srdci Európy: Teroristi tajne kupujú pozemky v tejto strategickej oblasti!

Bushra (21), Munira (17) a Noor (22) boli zneužívané v pravidelných intervaloch. Bili ich, zväzovali, znásilňovali a pálili cigaretami. Po úteku z Iraku ich medzinárodná charitatívna organizácia letecky previezla do Veľkej Británie. Zachránené ženy sa teraz rozhodli prehovoriť o svojej strastiplnej minulosti, aby už žiadne pobláznené dievča nemuselo prežiť to, čo ony.

Bushra, ktorá sa pokúsila zabiť po tom, čo bola predaná do tzv. Islamského štátu, hovorí: "Muž, ktorý ma kúpil, ma vzal do nemocnice. Povedal mi, že ma chce v ten deň znásilniť. Vzal ma domov, zviazal mi ruky a nohy, a znásilnil ma. Znásilňoval ma asi päťkrát denne. Moja sestra mala sotva 14, keď ju znásilnil. Počula som, ako kričí, ale nemohla som nič robiť, bola som zviazaná."

Tiež rozpráva o tom, ako si jedno dievča rozrezalo zápästia v snahe uniknúť utrpeniu. Jeho telo zabalili do deky a vyhodili von s odpadkami.

Munira mala podobný osud. Prvýkrát ju znásilnil ako 15-ročnú muž štyrikrát starší ako ona sama. "Držali nás v maličkej miestnosti s malým oknom. Povedali nám, že sme ich sexuálne otrokyne. Znásilňovali rovnako šesťročné dievčatká, ako dospelé ženy. Bola som v hroznom duševnom stave. Zničená, sama. Znásilnili ma každý deň. Kvôli neustálemu znásilňovaniu som krvácala a celé telo ma bolelo. Plakala som každý deň. Chýbala mi moja rodina a moje malé sestry," uviedla najmladšia z troch neviest pre britský The Mirror.

Noor (22) zase brutálne zbili a pálili cigaretami po tom, čo sa pokúsila o útek. Chytili ju v auguste minulého roka. "Začali si vyberať dievčatá. Dievčatá kričali, plakali a vracali. Cigaretami mi pálil ramená, brucho, nohy. Nemala som potom ani silu rozprávať. Nemohla som prestať myslieť na mamu. Toľko som trpela. Cítila som sa otupená. Snažila som sa utiecť. Keby ma chytili a zabili, nech. Len som chcela ukončiť toto mučenie," vraví dievčina.

"Otvoril dvere a dnu vošlo šesť stráží. Potom zavrel dvere. Predstavte si malé dievčatko medzi šiestimi starými mužmi... monštrá"
 

Viac o téme: NásilieZnásilnenieSpoveďNevestyIslamský štát
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu