Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

FOTO Mechanik pri oprave auta našiel na palubnej doske krátky odkaz: Hneď ho rozplakal

(Zdroj: Reddit/Sol1d_Stat3)

LONDÝN - Kvôli pandémii máme za sebou celkom náročný rok, na ktorý majú mnohí z nás nepríjemné spomienky. Napriek tomu sa ale nájdu ľudia, ktorí dokážu rozveseliť deň úplne nenápadnými skutkami. Príkladom je dieťa nemenovaného automechanika, ktoré mu v aute zanechalo dojímavý odkaz.

Rok 2020 je pre väčšinu pomerne nepríjemným obdobím, kedy sa udialo viac zlých udalostí než tých dobrých. Nie všetko je ale také tmavé a pesimistické, ako sa na prvý pohľad môže zdať. Svoje o tom vie istý automechanik, ktorý sa na Reddite podelil s vlastným príbehom. Pri opravovaní pokazeného auta našiel na palubnej doske prilepený odkaz od svojho dieťaťa. "Milujem ťa, ocko," stálo v ňom. 

This little note in a customer's car reminded me today of another reason I took this job. Every thing we do has an impact on an entire family, and it's in our hands to keep them safe. No matter how frustrating a car can get, this reminds me just how important it is to do our jobs right. from r/Justrolledintotheshop

Mnohých užívateľov táto správa dojala. Dokonca sa zdá, že do týchto "koronových čias" priniesla svetielko nádeje. "Táto malá poznámka v aute zákazníka mi dnes pripomenula ďalší dôvod, prečo robiť túto prácu," okomentoval muž odkaz. "Každá vec, ktorú robíme, má vplyv na celú rodinu a je v našich rukách, aby sme ju udržiavali v bezpečí. Bez ohľadu na to, ako frustrujúce to môže byť, toto mi pripomína, aké dôležité je robiť svoju prácu správne," dodal. 

FOTO Vodič dostal počas hustého sneženia šmyk: Cestári ho pochovali v aute, keď odhŕňali sneh!

Veľa ľudí priznalo, že ide o najlepší príspevok, aký tento rok videlo. Ďalší si vďaka tomu uvedomili, aké dôležité je počuť slovíčko "ďakujem". Jeden z čitateľov príspevku si však neodpustil cynický komentár a uviedol, že automechanik si mohol odkaz napísať sám a prilepiť ho do auta. 

Viac o téme: AutomechanikOdkazOprava auta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu