Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Matka dvoch detí sa z rakoviny dostala sama: Nataša (37) mala len dva týždne života

Nataša Grindleyová Zobraziť galériu (3)
Nataša Grindleyová (Zdroj: Facebook/Heal For Real ️)

LIVERPOOL - V júli 2014 diagnostikovali Nataši Grindleyovej rakovinu žalúdka a zrútil sa jej celý svet. Odborníci jej dávali len dva týždne života a okamžite ju poslali na chemoterapiu. Vtedy si povedala, že musí svoj život dramaticky zmeniť.

Nataša sa rozhodla s chorobou bojovať a po zdrvujúcej správe radikálne zmenila stravovanie. Tučné jedlá vymenila za čerstvé džúsy z ovocia a zeleniny. Poslúchla síce lekárov a chodila na chemoterapiu, ale popri nej sa vydala aj alternatívnou cestou. Takisto sa vzdala obľúbených sladkostí.

Matka dvoch detí sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Heal For Real ️)

Už po niekoľkých týždňoch jej lekári podľa Liverpoolecho.co.uk oznámili zmenu k lepšiemu. Rakovina začala ustupovať. „Bola som úplne zdevastovaná, keď mi lekári povedali, že mám len dva týždne života,“ priznala mladá žena, ktorej sa metastázy začali šíriť po tele. Odkedy sa Nataša vydala cestou zdravého stravovania v kombinácii s chemoterapiou, založila na Facebooku vlastnú stránku s názvom Heal Fo Real, ktorá je venovaná zdravému stravovaniu a životnému štýlu. Hrozivé proroctvo lekárov sa jej podarilo zlomiť a od predpovede smrti uplynulo už 18 mesiacov. Alternatívne stravovanie sa pre Natašu stalo posadnutosťou, na ktorú nedá dopustiť. Zmenu k lepšiemu pocítila veľmi rýchlo.

Matka dvoch detí sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Heal For Real ️)

Viac o téme: Natasha GrindleyRakovina žalúdka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu