Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Šokujúca spoveď českej speváčky: Rezala som sa a robilo mi to dobre!

Súťažiaca markizáckej šou SuperStar Jana Švédová si uplynulé leto prešla naozaj ťažkým obdobím, ktoré ju priviedlo až k samopoškodzovaniu. Zobraziť galériu (7)
Súťažiaca markizáckej šou SuperStar Jana Švédová si uplynulé leto prešla naozaj ťažkým obdobím, ktoré ju priviedlo až k samopoškodzovaniu. (Zdroj: TV MARKÍZA)

MORAVSKÝ KRUMLOV – Anjelská tvár, červené „číro“, punkerský imidž! Súťažiaca markizáckej šou SuperStar Jana Švédová (18) na seba počas kastingov pútala pozornosť najmä svojím výzorom. No ako sa nám podarilo zistiť, má za sebou životný príbeh, z ktorého doslova mrazí! Osobné a rodinné problémy ju totiž počas uplynulého leta dohnali až k samopoškodzovaniu. Prečítajte si šokujúcu spoveď mladej speváčky!

Iba osemnásťročná usmievavá súťažiaca Jana Švédová počas kastingov do speváckej šou SuperStar pútala pozornosť najmä svojím výrazne punkerským imidžom. No silný je aj jej životný príbeh. Ako sa nám podarilo zistiť, nedávno prekonala obdobie, ktoré ju poznačilo do konca života! Dôkazom sú neprehliadnuteľné jazvy na jej rukách.

Uplynulé leto totiž znamenalo pre Janu mnoho udalostí, z ktorých sa speváčka cítila psychicky na dne. „V rodine sme mali nejaké problémy a k tomu sa pridali ešte moje osobné. Bolo toho veľa za krátku dobu, tak to z toho nejak vzniklo,“ opísala pre Topky.sk Švédová, čo ju dohnalo tomu, aby si sama ubližovala. No zároveň však priznala, že sa odvtedy veľa zmenilo a zo psychických problémov je v súčasnosti vonku. „Už som sa so všetkým vyrovnala a teraz je dobre. Myslím na iné veci,“ priznala výrazná Češka.

Keď sa však náš rozhovor posunul k samotnému sebapoškodzovaniu, nádejná speváčka náš šokovala svojou otvorenosťou. „Ono sa to dá pokojne prirovnať k fajčeniu alebo k drogám. Je to zvláštne, ale naozaj to pomáha. Keď sa porežete, začnú sa vám vyplavovať endorfíny a zrazu sa cítite omnoho lepšie. Veľmi mi to pomáhalo. A myslím, že tým, že som sa rezala, som si ubližovala menej, ako keby som brala drogy,“ vyjadrila sa mladučká súťažiaca. „Keď sa na to spätne pozriem, je to hrozné. Veľmi ťažko sa dá z toho dostať,“ dodala vzápätí SuperStaristka, ktorá odbornú pomoc nevyhľadala.  „Povedala som si, že už stačilo a jednoducho som s tým skončila,“ prezradila.

Je to možno prekvapivé, no napriek tomu, že jazvy na predlaktí extravagantnej punkerky doslova svietia, jej najbližší s ňou o tom nedebatovali. „Je to nepríjemné, keď sa vás na to niekto pýta, tak som nikomu nič nehovorila. Aj si myslím, že to tušili, no nejak to neriešili. Vlastne, do dnešného dňa som im nič nepovedala,“ dodala červenovláska na záver. Ak sa chcete dozvedieť, či postúpila v speváckej súťaži ďalej, pozrite si nedeľnajšie zostrihy kastingov na Markíze.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu