Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Herečka, hriešna ale výborná!

PR článok
(Zdroj: MARENČIN PT)

Skutočný, dramatický. Presne taký je príbeh mladej ženy, ktorá aj napriek úspechu na filmovom plátne a v divadle žila život, ktorý ju vniesol do ubíjajúcich životných situácií. Aj napriek zložitému osudu, ktorý prinášal slávu i utrpenie, sa dokázala dostať do povedomia celého národa. Ako hriešna, ale výborná herečka.

Nový román obľúbenej spisovateľky Ivany Havranovej HEREČKA vznikol inšpiráciou „zaručene pravdivých informácií“ v bulvárnych médiách. „Je naozaj niekoľko dám tejto krásnej profesie, ktoré poznám dobre ba až veľmi dobre a ich životy sú plné hektiky, emočných skratov, ale aj lások a lások životných. Rozdiel medzi ženami bežných zamestnaní a herečkami je v tom, že tie druhé majú zväčša na lásku ako vzťah väčšie nároky a majú aj viac obdivovateľov. Je to prirodzené,“ hovorí autorka pútavého príbehu a dodáva, že hlavná postava v knihe je inšpirovaná konkrétnou osobou, herečkou, s rovnako silným životným príbehom. 

Keďže však ide o román, mnohé reálie a epizódy sú parafrázou. Podľa autorky Ivany Havranovej to však nič nemení na fakte, že svet týchto umelkýň je v mnohých momentoch takmer identický s tým v knihe.  „Nedávno som dostala otázky, prečo sa stretávam s herečkami. Sú to vraj bytosti čo sa ustavične predvádzajú a nemôžu z nich byť úprimné priateľky. Ja ale vravím, že ich častokrát turbulentné a náročné súkromné životy sú ozajstné, úprimné a ich priateľstvo si veľmi vážim. Pretože je skutočné,“ uzatvára autorka. HEREČKA vyšla vo vydavateľstve Marenčin PT.

-reklamná správa-

Viac o téme: Herečka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu