Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tajomný gén Atlantídy zasiahol Slovensko!!

Tajomný gén Atlantídy zasiahol Slovensko!! Zobraziť galériu (3)
Tajomný gén Atlantídy zasiahol Slovensko!!

JE TO TU! Najväčšia záhada všetkých čias... HISTÓRIA ľudskej rasy... Bude odhalená. Kniha, ktorá sa na Amazone umiestnila v TOP 12.

TAJOMNÝ GÉN ATLANTÍDY je provokatívny technotriler o globálnych genetických experimentoch a pradávnych sprisahaniach a mystériách ľudskej evolúcie. Výskumná loď objavila pri pobreží Antarktídy záhadnú štruktúru pochovanú hlboko v ľadovci. Bola tam celé tisícky rokov, a nie je ľudským výtvorom. Immari si myslia, že vedia, čo to je, ale nechcú nič riskovať. Nadišiel čas, aby zrealizovali svoj veľký plán: ľudstvo sa musí buď ďalej vyvíjať, alebo v krátkom čase zahynúť.

Doktorka Kate Warnerová odišla pred štyrmi rokmi do Jakarty v Indonézii, kde sa jej podaril nečakaný objav: liek na autizmus. Alebo si to aspoň myslí. No netuší, že to, čo objavila, je v skutočnosti oveľa nebezpečnejšie. Jej výskum by mohol prepísať ľudské dejiny a naštartovať ďalšiu fázu ľudskej evolúcie.

Kate a agent David sa pustili do pretekov s časom, aby odhalili globálne sprisahanie a zistili pravdu o tajomnom géne Atlantídy... a ľudského pôvodu. Dostanú sa do vzdialených kútov sveta a do tajov svojej vlastnej minulosti. Immari sú im v pätách a nezastavia sa doslova pred ničím. Záleží im len na jedinom: nájsť gén Atlantídy a aktivovať ďalšiu fázu ľudskej evolúcie. Aj za tú cenu, že by museli zabiť 99,9 % svetovej populácie. David a Kate ich môžu zastaviť... ak dokážu jeden druhému veriť. A zostať nažive.

Toto sci-fi dobrodružstvo je prvou knihou z akčnej trilógie od A. G. Riddleho.

Vydavateľstvo Motýľ už pracuje na preklade ďalších pokračovaní Desivý mor Atlantídy a Zázračný svet Atlantídy. Máte sa na čo tešiť, pretože ide o svetovo uznávaný bestseller, o ktorom sa vedú vášnivé diskusie. Tajomný gén Atlantídy bol preložený do 18 jazykov a predalo sa viac ako milión výtlačkov po celom svete. Spoločnosť CBS Film kúpila ku knihe filmové práva a onedlho sa začne s nakrúcaním filmu. 

Tajomný gén Atlantídy zasiahol
Zobraziť galériu (3)

Kniha Tajomný gén Atlantídy sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma>>

 -reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu