Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Wau, to je ale sexi kosť! Neuveríte, ako vyzerala porotkyňa z Let’s dance pred 20 rokmi!

Tatiana Drexler Zobraziť galériu (4)
Tatiana Drexler (Zdroj: Jan Zemiar)

- Tento článok vás pred rokom zaujal najviac - BRATISLAVA - No páni, to snáď ani nie je ona! Porotkyňa Tatiana Drexler (54) je už nejaký ten rok neoddeliteľnou súčasťou markizáckej šou Let's dance a je všeobecne známe, že v minulosti pôsobila ako profesionálna tanečnica, ktorá má na konte množstvo úspechov. My sme sa dostali k fotografiám z jej aktívnej súťažnej kariéry a... wau, vyzerala naozaj božsky!

Nie je žiadnym tajomstvom, že „pani D” si porotcovské kreslo vyslúžila najmä vďaka celému radu úspechov, ktoré v tanečnom športe dosiahla v minulosti, keď sa mu venovala súťažne. Okrem niekoľkých víťazstiev na majstrovstvách Slovenska či Nemecka sa táto charizmatická dáma dostala i do semifinále majstrovstiev sveta.

Množstvo fanúšikov markizáckej šou zaujímalo, ako vôbec porotkyňa vyzerala v čase, kedy nebola uznávanou odborníčkou a pedagogičkou. My sme našli fotografiu zachytávajúcu Drexler v období, keď mala  30 rokov a aktívne trhala súťažné parkety spolu so svojím exotickým tanečným partnerom. 

Wau, to je ale
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook T.D.)

Keď sme si prechádzali Tatianine staršie snímky, objavila sa aj jedna, ktorá porotkyňu zachytáva medzi niekoľkými mladučkými tanečníkmi. Ani tí však nedokázali na snímke odtrhnúť pozornosť od pani D, ktorá na zábere pózuje v kratučkom tričku a nedá sa nevšimnúť jej parádne vypracované telo. No uznajte – spoznali by ste v tejto sexi kočke terajšiu sympatickú porotkyňu? 

Wau, to je ale
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook T.D.)

 

Viac o téme: Let's DanceTatiana Drexler
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu