Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nečakaný vyhadzov Gunčíkovej a Modrovského, porotcu Mokrého odnášali!

V piatok večer v Let´s Dance dotancovali Gabriela Gunčíková a Peter Modrovský. Zobraziť galériu (10)
V piatok večer v Let´s Dance dotancovali Gabriela Gunčíková a Peter Modrovský.

BRATISLAVA - Samba sa im stala osudnou! V 6. kole sa museli s Let´s Dance prekvapivo rozlúčiť Gabriela Gunčíková a Peter Modrovský. Zatiaľ čo oni mali derniéru, v prípade Juraja Mokrého (34) išlo o premiéru. Moderátor totiž zastúpil v porotcovskom kresle Daru Rolins (38), ktorá mala na piatok večer naplánovaný koncert. Rosničiak sa postaral o niekoľko vtipných momentov v šou. Dokonca ho kolegovia niesli z kresla.

Všetky známe osobnosti sa v piatok večer vlnili v rytmoch samby (zoznam skladieb nájdete TU!). Napriek tomu, že to podľa hodnotení poroty išlo najmenej Viktorovi Horjánovi a Marekovi Vránovi (23 b.), nakoniec vyleteli Gabriela Gunčíková a Peter Modrovský. Do takzvaného rozstrelu sa dostali s Janou Hospodárovou a Matejom Chrenom.

Vypadnutie favorizovanej dvojice zrejme čakal málokto. Keďže ostrieľaný tanečník už doviedol v tejto šou na stupienok víťazov Zuzanu Fialovú a Nelu Pociskovú, podobný scenár sa očakával aj v prípade superstartirsky. Po šiestom kole však musia obaja zabudnúť na popredné priečky v tohtoročnom Let´s Dance.

„Chcem sa poďakovať najmä televízii Markíza za príležitosť tancovať v slovenskom Let´s Dance. Ďakujem aj Petrovi a všetkým divákom, ktorí mi posielali esemesky. Teraz budem mať viac času na nahrávanie nového albumu a dám sa zdravotne doporiadku,“ povedala vo svojej záverečnej reči Gunčíková, ktorá mala problémy s kolenom. To jej v minulosti operovali a počas šou ju začalo opäť bolieť.

Po skončení priameho prenosu nám speváčka v rozhovore prezradila, že zo svojho vyradenia mala zmiešané pocity. „Na jednej strane som si vydýchla. Môžem konečne robiť to, čo je pre mňa prioritné. Bolo veľmi náročné zvládať Let´s Dance s prípravami albumu a koncertovaním, ani svoju rodinu som nevidela poriadne," poznamenala so smiechom Gabriela. „Snažila som sa bojovať a všetko mi to bude chýbať - tí ľudia a aj Peťo," dodala superstaristka, ktorá si s tanečníkom veľmi dobre rozumela. 

Galéria: Fotoreportáž zo šiesteho kola Let´s Dance.

Zatiaľ čo pre dvojicu to bolo posledné kolo, Juraj Mokrý mal v tanečnej šou premiéru. V piatok totiž zastúpil Daru Rolins v porotcovskom kresle. Dôvod? Speváčka mala na tento večer dávno rezervovaný termín pre koncert, ktorý nemohla zrušiť. Rosničiak po nej teda prebral žezlo. A to z titulu niekdajšieho Kráľa tanečného parketu – zvíťazil v roku 2009.  

Medzi ostatných odborníkov zapadol výborne. Jeho poznámky boli trefné a humorné, čo ocenila aj Adela Banášová. „Veľmi vtipne a pozitívne si doplnil porotu,“ vzdala mu hold plavovláska v závere programu. Z Mokrého účasti v šou mali radosť aj súťažiaci. Juraj bol totiž v známkovaní veľmi štedrý. Padali samé vysoké čísla. Dokonca aj desiatka.

Jediní, čo mali kvôli zabávačovi občas vrásky na čele, boli jeho kolegovia. Dôvodom bola najmä Jurajova prehnaná výrečnosť v hodnoteniach. Raz dokonca porotcom došla trpezlivosť a po Mokrého dlhom monológu sa rozhodli, že by bolo načase ukončiť jeho vyjadrenie. A tak sa Ďurovčík spolu s Chlopčíkom zdvihli zo stoličiek, chytili moderátora pod pazuchy a začali ho odnášať z kresla. Juraj preto rýchlo ukončil svoju reč. Podobná situácia nastala aj pri komentovaní ďalšieho páru. Vtedy zasa spomínaní porotcovia otočili jeho kreslo chrbtom ku kamerám.

 

Porotcovská tabuľka

Poradie Pár Body SMS číslo
1. Petra Marko a Jozef Herák 31 9988
2. Jana Hospodárová a Matej Chren 30 9984
3. Peter Marcin a Ivana Surovcová 28 9987
4. Gabriela Gunčíková a Peter Modrovský 24 9980
  Martin Mňahončák a Natália Glosíková 24 9989
  Patrik Švajda a Martina Reiterová 24 9991
5. Viktor Horján a Marek Vrána 23 9983

 

Vyberte najkrajšie šaty!

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu