Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zlodeji sa nezastavia pred ničím: Trúchliacich okrádali počas spomienky na hokejistov

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: SITA)

PRAHA - Hyenizmus nepozná hraníc! Pražskí policajti zadržali dvoch vreckárov, ktorí si nedali prestávku ani počas pietnej slávnosti na Staromestskom námestí v Prahe. Tam sa v nedeľu popoludní hokejoví fanúšikovia lúčili s trojicou českých reprezentantov, ktorí zahynuli pri leteckom nešťastí v ruskom meste Jaroslavľ.

Ako vyplýva z dnešnej informácie webového portálu idnes.cz, ktorý sa odvoláva na hovorcu pražskej polície Tomáša Hulana, zadržanými sú 18-ročný mladík a 30-ročná žena. Obaja sa pokúšali ukradnúť mobilné telefóny, v oboch prípadoch však včas zasiahli policajti a vreckárov predviedli na policajný okrsok a umiestnili v policajnej cele.

Žena sa snažila približne o pol tretej popoludní ukradnúť cudzincovi mobil. Opatrne rozopla zips taštičky, ktorú mal pripevnenú okolo pása, a prístroj z nej vybrala.

"Pri zadržaní sa páchateľka snažila zbaviť mobilného telefónu tak, že ho odhodila na zem. To už jej však nebolo nič platné a skončila na policajnej stanici," povedal Hulan pre idnes.cz.

Keďže žena nekradla po prvý raz, hrozí jej v prípade potvrdenia viny súdom až trojročný trest väzenia.

Spomínané prípady sú výstrahou aj pre Slovákov, ktorí sa plánujú zúčastniť pietnej rozlúčky so zosnulým Pavlom Demitrom. Tá sa uskutoční vo štvrtok o 15:00 na hokejovom štadióne v Trenčíne. Štadión bude otvorený od 10:00.

Stretli ste sa s Paľom Demitrom osobne? Odfotili ste sa s ním alebo ste s hokejovou legendou zažili neopakovateľný zážitok? Pošlite nám Vaše zážitky a fotografie na tipy@topky.sk alebo ako MMS a SMS na číslo 0904 117 346.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu