Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Pred masakrom zverejnil svoj denník: Bude úžasné, ako všetkých ohromím :-)

Nórsko zahalil smútok Zobraziť galériu (19)
Nórsko zahalil smútok

OSLO - Výňatky z denníka vraždiaceho strelca Andersa Behring Breivika (32), ktorý zverejnil na internete len pár hodín pred piatkovým masakrom:

25. apríla - Niekoľko predchádzajúcich týždňov som strávil hraním Dragon Age II a ďalšie nových hier. Fantastické!

27. apríla - Objednal som si hnojivá, majú prísť budúci týždeň. Ešte predtým som si oficiálne zaregistroval svoju firmu ako poľnohospodársky subjekt, aby som mohol objednávať od národných farmárskych dodávateľov.
 - Minulý týždeň som v hlavnom meste strávil dosť času s priateľmi ... Vedel som, že to je na dlhý čas posledná šanca, kedy sa môžem radovať z ich prítomnosti.

11. mája - Je trochu ironické, že som tak blízko najväčšej vojenskej základne v krajine. Ušetrilo by mi veľa problémov, keby som si mohol "požičať" hrnček cukru a 3 kg C4 (plastická trhavina, pozn.) od svojho drahého suseda :-)

14. mája - Pokračujem v syntetizovaní kyseliny acetylsalicylovej z aspirínu ... Dnes je finále Eurovízie. Milujem Eurovíziu...!:-) .. Moja krajina má úbohý, politicky korektný príspevok, ako vždy. Žiadateľ o azyl z Kene, spieva bongo song, veľmi reprezentatívny zástupca Európy a mojej krajiny.

26. mája - Nakupoval som mixéry, asi 12 som ich kúpil ... rôzne značky, aby som ich otestoval.

11. júna - Po veľmi dlhom čase som sa dnes modlil. Vysvetľoval som Bohu, že ak nechce, aby marxisticko-islamistická aliancia počas najbližších sto rokov úplne vyhladila európskych kresťanov, musí zabezpečiť víťazstvo tých, ktorí za zachovanie európskeho kresťanstva bojujú.

13. júna - Pripravil som testovacie zariadenia a presunul sa na odľahlé miesto ... Zapálil som rozbušku, šiel von a čakal. Bolo to asi najdlhších 10 sekúnd v mojom živote ... Prásk! Detonácia bola úspešná! :-)

4. júla - Začal som s prípravami na cestu k tajnej skrýši, kam som si zakopal zbrane vlani v júli.

15. júla - Dnes som išiel vlakom do hlavného mesta vyzdvihnúť si rezervované auto z požičovne.

18. júla - V noci po zotmení som naložil všetko do auta. Ale ešte to potrebujem poriadne pripevniť. Vyskúšal som zariadenia. Som vysilený! Ale dobrý tréning. Pijem štyri proteínové nápoje denne, aby som posilnil svaly.

22. júla - Tak začínam sériu výbuchov na pripravených miestach ... Mám dosť materiálu na minimálne 20 explózií ... Bude to buď všetko, alebo nič ... Prvý na rad príde maškarný večierok, v prezlečení za policajtov. Prídem s odznakmi :-) Bude úžasné, ako všetkých ohromím :-).. Poznámka na okraj: predstavte si, že by teraz ku mne prišli muži zákona. Asi by ma omylom považovali za teroristu, hahaha.

 

 

 


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu