Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dcéru nechala pred domom príbuzných

ŠALOV - Krkavčia matka! Vykašľala sa na dieťa a nechala ho pred domom príbuzných, aby sa o dievčatko postarali. Svoju dcéru (4) takto nechala napospas osudu mladá žena (20) v Šalove, okres Levice.

Dievčatko našla pred dverami svojho domu Šalovčanka (44) ešte 16. novembra okolo jednej popoludní. Pretože dievčatko poznala, vedela, čo sa asi stalo. Jeho mladá mama, ktorá sa často túla, je totiž jej príbuzná a už viackrát dcéru nechala na starosť buď jej, alebo cudzím ľuďom. Tentoraz dieťa vyložila pred domom z auta a odišla. Prípadu sa ujali pracovníci obecného a sociálneho úradu a po rozhodnutí súdu dievčatko predbežne dali do detského domova.

,,Po výzve matka prišla na policajné oddelenie. Obhajovala sa tým, že dcéru nechala pred domom, kde ju poznajú a postarali by sa o ňu," informovala Renáta Čuháková z krajskej polície v Nitre. Nezodpovednej matke však výhovorky nepomohli. Vyšetrovateľ ju totiž obvinil z opustenia dieťaťa a vystavila ho tak nebezpečenstvu. Hrozí jej väzenie na 3 mesiace až 6 rokov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu