Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

MIMORIADNE pátranie v Bratislave má šťastný koniec: Polícia pátrala po 37-ročnej Martine! Podarilo sa ju nájsť

Polícia pátra po 37-ročnej Martine Šiškovej Zobraziť galériu (7)
Polícia pátra po 37-ročnej Martine Šiškovej (Zdroj: Polícia, minv)

BRATISLAVA - Polícia odvolala pátranie po nezvestnej 37-ročnej Martine Šiškovej z Bratislavy. Ženu sa podarilo nájsť. Informovala o tom na sociálnej sieti.

"Aktuálne s ňou policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave III vykonávajú potrebné úkony," doplnila polícia.

 

MIMORIADNA INFORMÁCIA – ODVOLANIE PÁTRANIA❗️ Pátranie po nezvestnej 37-ročnej Martine Šiškovej z Bratislavy bolo...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Tuesday, February 7, 2023

Muži zákona po Šiškovej vyhlásili mimoriadne pátranie a od rána ju hľadali. Naposledy ju videli v pondelok podvečer, keď odchádzala z práce. "V pátraní nám pomáhajú aj občianske združenia a dobrovoľníci. Ak máte akékoľvek informácie k nezvestnej, oznámte nám ich na bezplatnom čísle 158 prípadne formou súkromnej správy na FB Polícia SR Bratislavský kraj," informovali policajti na sociálnej sieti. 

Martina Šišková má 37 rokov, silnejšiu postavu, modré oči, blond vlasy, farebné do copu, tetovanie na pravej strane v oblasti bedier - vták. Opis oblečenia: Žltá bunda s kožušinou na kapucni bez nápisov. Naposledy ju videli v pondelok okolo 16:45 pri odchode z práce. 

Polícia pátra po 37-ročnej Martine z Bratislavy
Zobraziť galériu (7)
Polícia pátra po 37-ročnej Martine z Bratislavy  (Zdroj: minv)

Pátranie pokračuje

Nezvestnú 37-ročnú Martinu Šiškovú z Bratislavy sa polícii po celodennom pátraní zatiaľ nepodarilo nájsť. Polícia o tom informovala na sociálnej sieti. "Okrem bratislavských policajtov je do pátrania zapojený aj modul pátrania a záchrany Policajného zboru, ktorý má v týchto dňoch plánovaný výcvik v Bratislave," priblížili policajti. Ako vysvetlili, psovodi z Košíc, Sobraniec, Žiliny a ďalších miest prerušili výcvik a zapojili sa do pátrania.

Vodné hladiny prehľadávali príslušníci z poriečneho oddelenia polície

Pre čo najefektívnejšie pátranie po žene prehľadáva vytypované lokality zo vzduchu vrtuľník Leteckého útvaru Ministerstva vnútra SR s termovíziou. Vodné hladiny prehľadávali príslušníci z poriečneho oddelenia polície a v teréne tiež pomáha kynológia Horskej záchrannej služby. Akékoľvek informácie o nezvestnej treba oznámiť na bezplatnom čísle 158, prípadne formou súkromnej správy na sociálnych sieťach.

Polícia minulý týždeň pátrala aj po 18-ročnej Terézii. Žiaľ, pátranie sa skončilo tragicky

archívne video

Nevhodné pre maloletých a citlivé povahy

Tragický koniec pátrania po Terézii (†18): Jej telo vyplavil Dunaj! (Zdroj: Topky/Maarty)

Viac o téme: PátraniePolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu