Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

TIP NA DARČEK, ktorý váš svokor zaručene nevyhodí a bude si ho užívať celý rok!

null Advertoriál Zobraziť galériu (8)
null (Zdroj: Getty Images)

V tomto roku sa Slováci chystajú nad darčekmi viac premýšľať a trendom je darovať kvalitný darček, ktorý presne sadne na mieru obdarovanému. Niekedy to však môže byť problém, často nevieme čo darovať napríklad svokrovi či svojmu súrodencovi. My vám prinášame tip na darček, ktorý zaručene nikto nevyhodí!

Pri výbere darčekov čoraz viac ľudí uprednostňuje kvalitu pred kvantitou a narýchlo kúpené zbytočnosti sú pod stromčekom stále zriedkavejšie. Myslia na svoje peňaženky, ale aj na ekologickú stránku. Potvrdil to nedávny prieskum spoločnosti Heureka, v ktorom až 72 % Slovákov priznalo, že tento rok plánujú darovať kvalitné darčeky s pridanou hodnotou.

Vyberte originálny darček - vínne predplatné na celý rok!

Nepreháňajte to s množstvom, stavte na kvalitu

Zdá sa, že časy, kedy sa štedrosť vianočných sviatkov zrkadlila hlavne v počte balíčkov pod vianočným stromčekom, sú už dávno za nami. Určite k tomu prispieva súčasná ekonomická situácia, ale aj určitá únava z presýtenia vecami. Mnoho ľudí si v rodinnom či priateľskom kruhu pred Vianocami stanovuje pravidlá pre výber darčekov či už v sume, ktorú môžu pri nákupe využiť alebo obmedziť maximálny počet kupovaných darčekov. Čoraz častejšou voľbou je len jeden hodnotnejší darček. Limitovaný počet darčekov núti všetkých zamyslieť sa nad výberom oveľa dôkladnejšie. Pozornejšie potom vyberáme, čím by sme toho druhého skutočne potešili.

Wine Door Club
Zobraziť galériu (8)
Wine Door Club  (Zdroj: Wine Door Club)

Lapače prachu už nie sú v kurze

Pri výbere darčekov má čoraz väčšie slovo aj naša planéta. Ekologickí aktivisti už niekoľko rokov bijú na poplach a upozorňujú, že nadmerne zahlcovať naše domácnosti (nielen plastovými) nepotrebnosťami je neudržateľné. Pritom pri mnohých darčekoch je cítiť, že boli vybraté na poslednú chvíľu a „len aby sme niečo darovali“. Práve tie po Vianociach často niekam odložíme a napokon sa stávajú takzvanými lapačmi prachu bez reálneho využitia.

Aj preto Slováci tento rok plánujú zvážiť, koľko ľudí vlastne obdarujú – a ak už darček kupujú, vyberajú skôr niečo hodnotnejšie, darček, ktorý obdarovaný naozaj využije. Kvalita sa často spája aj s vyššou cenou, ak sa však vyhneme nákupu zbytočností a darček bude slúžiť dlhodobo.

Wine Door Club
Zobraziť galériu (8)
Wine Door Club  (Zdroj: Wine Door Club)

Opäť to isté? Tento rok vyberajte nápadito

Všetci poznáme vianočné evergreeny ako sú ponožky, knihy či klasická fľaša vína. Neurazí to, väčšinou poteší a nájdete tomu využite. Neprinesie to však podobnú emóciu ako darček, pri ktorom je okamžite zrejmé, že ste si s výberom dali námahu. Pokiaľ chcete darovať niečo skutočne originálne, skúste obdarovaného nielen potešiť, ale aj prekvapiť – napríklad niečím, čo ešte nepozná.

Wine Door Club
Zobraziť galériu (8)
Wine Door Club  (Zdroj: Wine Door Club)

Takýmto darčekom môže byť aj darčekové víno vo forme predplatného od Wine Door Club. Táto originálna slovenská služba vám umožní pravidelne ochutnať prémiové vína z celého sveta, ktoré nenájdete v bežných supermarketoch. Skvelé vína vyberie skúsený someliér a každý mesiac ich pošle priamo na vašu adresu.

Vínne predplatné je určené ľuďom, ktorí s vínom radi experimentujú a chcú spoznávať nové chute a odrody. Zabezpečí, že obdarovaný bude mať radosť niekoľkokrát počas celého roka. Pravidelne totiž bude dostávať vkusne zabalený darčekový box priamo k dverám! V balení ho bude čakať výnimočné prekvapenie – vždy iná trojica vín z väčších i menších produkcií, ktoré v obchodoch bežne nenájdete, aj so špičkovým someliérskym servisom – podrobnými informáciami ku každému vínu. V každej zásielke sa nachádza vždy iná trojica vín v zložení dve zahraničné a jedno slovenské. Zvoliť si môžete aj to, či preferujete biele, červené alebo mix a takisto aj frekvenciu dodania zásielky – buď mesačnú, dvojmesačnú alebo trojmesačnú.

VIAC O VÍNNOM PREDPLATNOM

TIP NA DARČEK, ktorý

  Advertoriál pripravený v spolupráci so službou Wine Door Club.

Viac o téme: VínoTip na darčekWine door clubVínne predplatné
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu