Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Voľby 2022: Primátor Partizánskeho Jozef Božik chce po štvrtý raz obhájiť svoj post

Jozef Božik
Jozef Božik (Zdroj: TASR - Radovan Stoklasa)

PERTIZÁNSKE - Dlhoročný primátor Partizánskeho Jozef Božik sa bude na jeseň opätovne uchádzať o svoj post. Do volieb pôjde ako nezávislý kandidát. Potvrdil to v utorok.

Božik, ktorý je vo funkcii primátora od roku 2010, už zozbieral podpisy od obyvateľov na to, aby sa znovu mohol uchádzať o svoju funkciu. "Pre mňa je to veľká česť opäť kandidovať, o to viac, že mám s podporou ľudí a Božou pomocou za sebou 12 rokov výkonu funkcie primátora," skonštatoval primátor. Veľa vecí sa podľa neho podarilo, veľa vecí ešte Partizánske čaká.

"Som pripravený v prípade záujmu občanov ponúknuť svoju prácu, svoje nasadenie, um a skúsenosti na to, aby sa Partizánske ďalej v rámci tých možností, ktoré má, rozvíjalo," doplnil.

Bude mať aj širokú podporu politických strán

O hlasy Partizánčanov sa Božik bude na jeseň uchádzať ako nezávislý, nateraz sa podľa neho javí, že bude mať aj širokú podporu politických strán, špecifikovať ich s ohľadom na to, že by sa mali vyjadriť, nechcel. "Zatiaľ cítim podporu naprieč politickým spektrom, či už ide o ľavicové alebo pravicové politické strany," tvrdí. Súčasný primátor je zatiaľ jediným, ktorý ohlásil kandidatúru na tento post.

Viac o téme: Primátor PartizánskeJozef BožikVoľby 2022
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu