Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Vážna nehoda v Petržalke: Mladík (27) s autom narazil do stĺpa, dve deti utrpeli zranenia

(Zdroj: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - V pondelok sa v bratislavskej Petržalke stala dopravná nehoda, pod ktorú sa podpísal alkohol. Dvadsaťsedemročný vodič narazil do stĺpa, zranili sa pritom dve malé deti. Štvorročný chlapček utrpel vážne zranenia. Polícia nehodu vyšetruje.

Extrémne nezodpovedný rodič má na svedomí dve zranené deti. Včera krátko pred jednou poobede došlo na Jantárovej ulici v Bratislave k dopravnej nehode, pri ktorej 27-ročný vodič vozidla zn. Seat Ibiza narazil do stĺpa verejného osvetlenia. 

Archívne VIDEO Dopravná nehoda vo Fiľakove: Cyklistka bez prilby môže hovoriť o šťastí

Dopravná nehoda vo Fiľakove: Cyklistka bez prilby môže hovoriť o šťastí (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

Štvorročný chlapček utrpel vážne zranenia

"Pri náraze sa zranili dve maloleté osoby nachádzajúce sa v tom čase vo vozidle. Štvorročný chlapec utrpel ťažké zranenia a ani nie dvojročný chlapec utrpel ľahké zranenia," informovala bratislavská polícia. "U vodiča vozidla bola vykonaná dychová skúška s pozitívnym výsledkom 0,71 mg/l. Okolnosti dopravnej nehody sú v štádiu vyšetrovania," uviedli. 

 

NA EXTRÉMNU NEZODPOVEDNOSŤ VODIČA DOPLATILI DETI ❗️❗️ ➡️ Včera (08.08.2022) krátko pred 13.00 hod došlo na Jantárovej...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Tuesday, August 9, 2022

Polícia v tejto súvislosti opäť upozorňuje vodičov, aby v žiadnom prípade počas vedenia vozidla nepožívali alkohol a ani neviedli vozidlo v takom čase po požití alkoholu, kedy sa ešte alkohol nachádza v ich organizme. Jazdou pod vplyvom alkoholu ohrozujete svoj život a životy ostatných účastníkov cestnej premávky.

Viac o téme: NehodaChlapecZranenieBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu