Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rodinná dráma v Bánovciach nad Bebravou: Agresívny muž vytiahol nôž na vlastnú matku! Porezal jej nohu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU - Rodinná dráma, pri ktorej úradoval alkohol, sa odohrala vo večerných hodinách v byte v Bánovciach nad Bebravou. Políciu privolala matka k agresívnemu synovi.

Polícia bola v utorok vo večerných hodinách privolaná k agresívnemu mužovi, ktorý sa potužil alkoholom. Doma mal udierať päsťou do dverí od obývačky a hodiť o zem notebook, ktorý patril jeho matke. Tá nakoniec zavolala políciu, keďže mala zo svojho syna strach.

"Syn mal však telefonát matky započuť, zobrať do ruky nôž a sadnúť si vedľa poškodenej. Matka syna viackrát prosila, aby nôž odložil. On však mal k nej pristúpiť a nožom jej prejsť po pravej nohe a spôsobiť jej povrchovú reznú ranu v oblasti stehna. Následne sa mal nožom zaháňať pred tvárou poškodenej," informovali trenčiansky policajti.

archívne video

HAKA upozorňuje na podvodníka s inzerátom na palivo z Maďarska (Zdroj: Facebook/HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov)

Pred príchodom policajnej hliadky ešte stihol dorezať nožom operadlo kresla, na ktorom jeho matka sedela. Muž bol po príchode policajtov obmedzený na osobnej slobode. Bola s ním vykonaná dychová skúška s pozitívnym výsledkom 1,00 mg/l, čo je v prepočte 2,08 promile alkoholu. Polícia v Bánovciach nad Bebravou 28-ročného muža obvinila z prečinu nebezpečné vyhrážanie.

 

MATKA MALA STRACH Z VLASTNÉHO SYNA Rodinná dráma sa odohrala vo večerných hodinách v byte v Bánovciach nad Bebravou....

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Tuesday, July 5, 2022

"Zároveň bol na obvineného podaný podnet na podanie návrhu na vzatie do väzby a spisový materiál bol odovzdaný prokurátorovi Okresnej prokuratúry v Bánovciach nad Bebravou na ďalšie konanie. Obvinený je momentálne umiestnený v cele policajného zaistenia. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 6 mesiacov až 3 roky," dodali policajti. 

Viac o téme: MatkaSynPolícia Bánovce nad BebravouRodinná dráma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu