Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Mladíci dobili a dokopali muža na ulici! Zábermi sa pochválili na Instagrame

(Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

KOŠICE - Ďalší prípad, ktorý sa dostal do povedomia vďaka sociálnym sieťam. A to nielen do povedomia verejnosti, ale aj polície. Na internete sa totiž objavilo video, na ktorom je vidieť skupinu, ktorá bije a kope na zemi ležiaceho muža. Paradoxom je, že mladíci zábery zverejnili na Instagrame sami.

„Košickí policajti zaznamenali na sociálnych sieťach videozáznam, ktorý zachytáva protiprávne konanie doposiaľ nestotožnených osôb na jednom z košických sídlisk,“ uviedla polícia s tým, že ihneď po jeho vyhodnotení začal vo veci konať príslušný útvar Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach, ktorý nateraz vec preveruje ako podozrenie z trestného činu výtržníctva.

„Nie je vylúčené, že po vyhodnotení všetkých dôkazových materiálov a vykonaní všetkých úkonov smerujúcich k zisteniu totožnosti osôb zachytených na videozázname dôjde v tomto prípade k zmene právnej kvalifikácie,“ upozornili.

Mladíci na ulici zbili muža, zábery dali na Instagram (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

Príslušníci Policajného zboru avizovali, že v rámci vyšetrovania preveria všetky okolnosti incidentu. Vzhľadom na citlivosť uvedeného prípadu však nechcú počas vyšetrovania poskytovať žiadne čiastkové informácie, ani sa vyjadrovať k okolnostiam prípadu. Odpovede na otázky by však malo dať vyšetrovanie prípadu a polícia prisľúbila, že verejnosť bude informovať hneď, ako to situácia dovolí.

„Polícia dôrazne odsudzuje takéto konanie osôb a v takýchto prípadoch okamžite koná a aj bude konať, a to aj v prípade, ak sa ďalším vyšetrovaním preukáže, že účastníkmi sú mladistvé osoby,“ dodali.

Viac o téme: VideoBitkaPolícia Instagram
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu