Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

AKTUÁLNE Tragická dopravná nehoda pri obci Mošovce: Zrážku osobných áut neprežil 51-ročný muž

Pre vážnu dopravnú nehodu odstavila polícia cestu medzi Mošovcami a Turčianskymi Teplicami Zobraziť galériu (2)
Pre vážnu dopravnú nehodu odstavila polícia cestu medzi Mošovcami a Turčianskymi Teplicami (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

MOŠOVCE - Dopravnú nehodu v pondelok ráno na ceste I/65 pri Turčianskych Tepliciach neprežil 51-ročný vodič. Polícia zrážku dvoch osobných áut vyšetruje, informovala o tom TASR žilinská krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.

"Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania 51-ročný vodič viedol osobné motorové vozidlo Škoda v smere od Turčianskych Teplíc na Martin. Následne z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel do protismeru, kde došlo k zrážke s protiidúcim osobným motorovým vozidlom Audi, ktoré viedla 31-ročná žena," opísala Kremeňová.

Pre vážnu dopravnú nehodu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

Pri dopravnej nehode podľa nej utrpel vodič zranenia, ktorým na mieste podľahol. "Alkohol u vodičky vozidla Audi vykonanou dychovou skúškou policajti nezistili. Po dopravnej nehode vodičku previezli na ošetrenie do nemocnice, u nebohého vodiča vykonajú pitvu," doplnila.

Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku tragickej dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. Cesta bola z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody a odstraňovania jej následkov na nevyhnutne potrebný čas úplne uzavretá.

Viac o téme: NehodaAutoPolícia MošovceTurčianske Teplice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu