Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Bojoval proti opatreniam a útočil na očkovacie jednotky: Známy aktivista zomrel na koronavírus!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: FB / M. K, J. H. )

BRATISLAVA – Zbrojil proti opatreniam, sympatizoval s ľuďmi, ktorí útočili na očkovacie jednotky a teraz podľahol ochoreniu, ktoré sám bagatelizoval. Známy aktivista, ktorý pomáhal ľuďom dostať sa z exekúcií, totiž podľahol koronavírusu. Úmrtie potvrdil aj poslanec OĽaNO Peter Vons.

Aktivista Miroslav K. sympatizoval so skupinou antirúškarov a antivaxerov, ktorí útočili na mobilné očkovacie jednotky v Žilinskom kraji, okrem toho podporoval protesty proti opatreniam či tzv. nájazdy na obchody. Posledný veľký protest antirúškarov sa konal v supermarkete Lidl v Piešťanoch, kde došlo k zadržaniu trojice osôb, ktorá napadla policajtov. Vo veci boli obvinení traja muži. Krátko na to boli medializované informácie, že jeden z mužov - tzv. nájazdníkov v obchodoch má byť hospitalizovaný v bojnickej nemocnici v ťažkom stave.

Nateraz tak nie je jasné, či ide o rovnakú osobu. Miroslav K. sa však po nájazde v Piešťanoch zúčastnil na proteste v Martine, ktorý organizovala ĽSNS. Podľa sme.sk krátko na to na profile na sociálnej sieti informoval, že sa infikoval koronavírusom a doma sa lieči z teplôt. Aktivista na nákazu zomrel v utorok. Miroslav K. mal občianske združenie na pomoc ľuďom, ktorí boli v sporoch s nebankovkami a vymáhačmi.

Bojoval proti opatreniam a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Reprofoto / Facebook - J.H.)

Správu, že Miroslav K. zomrel na koronavírus, potvrdil poslanec OĽaNO Peter Vons. Miroslav K. bol Vonsovým žiakom na strojárskom učilišti v Marine.Mirko, ĎAKUJEME Ti, budeš VEĽMI veľmi chýbať nám, čo sme Ťa poznali a mali radi, ale budeš chýbať najmä Tvojej rodine a mame Aničke, ktorá Ťa často sprevádzala po súdoch po celom Slovensku. Žiaľ, prehral si boj s Covidom. Odpočívaj v pokoji. Česť Tvojmu životu aj Tvojej pamiatke,“ napísal Vons na sociálnej sieti.

 

Bojoval proti opatreniam a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB / Peter Vons)

Viac o téme: úmrtieAktivistaKoronavírusPeter VonsAntivaxerAntirúškarMiroslav K
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu