Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Romana Tabák s trapasmi nedokáže skoncovať: Ľudia ju po fotke z veľvyslanectva vysmiali, čo tie šaty?!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TASR - Jakub Kotian)

BRATISLAVA - Zdá sa, že to robí úplne nevedomky, no vtipná a kontroverzná poslankyňa za OĽaNO Romana Tabák sa opäť dopustila etického prešľapu v prípade recepcie, a v tomto prípade dokonca medzinárodnej. Poslancov si totiž pozvali na indonézske veľvyslanectvo, kde sa Tabák ukázala, na túto príležitosť, v pomerne nevhodných šatách.

Aspoň takto reagovali ľudia, ktorí v stredu zbadali na sociálnej sieti fotografiu jej a veľvyslankyne. Už na prvý pohľad je jasné, že tu niečo nehrá. "Ďakujem Indonesian Embassy Bratislava za pozvanie a pani veľvyslankyni prajem všetko dobré v jej ďalšom pôsobisku," skonštatovala len skromne poslankyňa Tabák.

FOTO Romana Tabák s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Romana Tabak)


Poslankyňa Tabák skutočne nemá svoj týždeň: TANAP si ju podá pre kúpeľ v horskom potoku!


Nevhodné minišaty a skoro žiadny cit pre etiketu

Zdá sa, že bývalá športovkyňa a súčasná poslankyňa Národnej rady SR skutočne nemá takmer žiadny cit pre spoločenskú etiketu, a to sa potvrdilo už vo viacerých prípadoch. V rýchlosti spomenieme iba kauzy ako kladenie kytice po úmrtí herca Milana Lasicu pred smetný kôš pred štúdiom L+S či pomerne nevhodný kúpeľ pravdepodobne v jednom z horských potokov v Tatrách, pre ktorý ju už riešil aj samotný TANAP.

Pod najnovšou fotkou v "minišatách" na veľvyslanectve ju skritizovali dokonca aj vlastní priaznivci. "Na oficiálne návštevy sa nenosia minišaty, pani Tabák," píše sa vo viacerých komentároch pod fotografiou.

FOTO Romana Tabák s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Romana Tabak)

Viac o téme: ŠatyVeľvyslanectvoRecepciaIndonéziaRomana Tabák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu