Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

FOTO Vážna dopravná nehoda na R1: Štyria zranení, 9-ročné dievčatko transportoval do nemocnice vrtuľník

Vážna dopravná nehoda na rýchlostnej ceste R1 Zobraziť galériu (2)
Vážna dopravná nehoda na rýchlostnej ceste R1 (Zdroj: Hasičský a záchranný zbor)

NITRA - Hasiči momentálne zasahujú pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala na rýchlostnej ceste R1 v smere zo Serede do Nitry. V čase prejazdu cez R1 sa z dôvodu opráv na vozovke vytvárali kolóny. Vodič (47) na aute VW Passat sa pravdepodobne nevenoval dostatočne riadeniu a zozadu narazil do spomalených áut pred ním.

Najskôr narazil do auta Hyundai a vzápätí ešte do auta Dacia Duster. Pri nehode sa zranil vodič z VW a devätročné dievčatko s mamou, z auta Hyudnai. Rozsah zranení polícia v súčasnosti preveruje, podľa predbežných informácií by nemalo ísť ťažké zranenia. Alkohol u vodičov policajti nezistili. Škoda na autách a bola odhadnúť na vuac ako 40 tis. Eur.

„Po príchode na miesto udalosti bolo zistené, že došlo k zrážke troch osobných motorových vozidiel. Následkom nehody utrpeli štyri osoby zranenia rôzneho rozsahu, jedna z nich bola maloletá,“ informovala Katarína Križanová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru.

FOTO Vážna dopravná nehoda
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Hasičský a záchranný zbor)

Zasahujúci hasiči poskytli zraneným predlekársku prvú pomoc a na havarovaných vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia. Na mieste udalosti zasahuje aj posádka Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby, ktorá preváža jednu zranenú osobu do nemocnice.

Viac o téme: NehodaNitraR1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu