Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Účet celý rok zadarmo a až 84 eur na sporenie: Zistite viac o modernej bankovej aplikácii

S peniazmi prichádzame do styku prakticky každý deň Advertoriál Zobraziť galériu (5)
S peniazmi prichádzame do styku prakticky každý deň (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Dnes už majú ľudia banku bežne doslova poruke prostredníctvom aplikácie vo svojom mobile. Mnoho z nás ju však využíva iba na kontrolu stavu účtu alebo nanajvýš na zadanie platby, a to je škoda. Ponúka totiž oveľa viac a netreba sa toho ani báť. Nevyžaduje si to žiadne špeciálne zručnosti.

Starostlivosť o peniaze si pýta našu pozornosť a prehľad, aj keď sa nám do toho neraz nechce. Napríklad si treba vedieť dobre načasovať platby, aby ste predišli situácii, keď niektoré faktúry zaplatíte priskoro a na iné vám, naopak, budú peniaze chýbať. Neraz tiež zabúdame na sporenie na horšie časy. Riešenie je pritom jednoduché. Zautomatizujte všetky tieto úlohy priamo v mobile. 

Získajte prehľad o svojich financiách

S peniazmi prichádzame do styku prakticky každý deň, preto je dobré mať poruke pomocníka, s ktorým budeme mať dokonalý prehľad. Pomôcť vám môže moderná aplikácia od Tatra bankyktorá získala nejedno prvenstvo v oblasti inovácií doma i vo svete. Získať sa dá veľmi rýchlo – stačí si ju stiahnuť a prostredníctvom nej si otvoriť bežný účet. Zaberie vám to maximálne 10 minút.

Po otvorení účtu ho navyše môžete mať až na 12 mesiacov zadarmo. Prekážkou nie je ani to, ak už máte účet v inej banke. Vybavíte to jednou návštevou pobočky Tatra banky, kde požiadate o presun účtu. Všetko ostatné vybavia bezplatne za vás, napríklad prenos trvalých príkazov, inkás či presmerovanie príjmov od zamestnávateľa.

Účet celý rok zadarmo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Getty Images)

Plánovanie bude pre vás oveľa ľahšie

Užitočnou funkciou aplikácie pre vás môže byť napríklad usporiadanie platieb do prehľadných skupín – budete vedieť oveľa lepšie plánovať. Namiesto toho, aby ste tipovali, koľko mesačne miniete na potraviny, aplikácia vám všetky platby z potravín automaticky pridelí do vopred určenej skupiny. Budete tak vedieť, koľko si mesačne na nákupy treba odkladať, prípadne či v tomto smere netreba trochu pribrzdiť. 

Nasporte si na sny, ale aj bežnejšie radosti

Moderný účet s aplikáciou vám nešetrí iba čas, ale pomáha vám šetriť aj peniaze. Mnoho ľudí sa roky márne snaží naučiť, ako na to. V rámci svojho osobného účtu od Tatra banky si môžete vytvoriť až 15 rôznych sporení, pričom ku každému si viete priradiť konkrétny cieľ. Ako bonus dostanete k sporeniu mesačne 7 eur, čo je ročne dokopy až 84 eur. Začať môžete najskôr so sporením na drobné radosti, ako nový cyklodres alebo parfum. Postupne si môžete vytvoriť zvyk, ktorý vám umožní našetriť si aj na veľké veci – vysnívanú dovolenku či nové auto. Na výber máte z troch typov sporení: 

  • Sporenie pri každej platbe kartou – z každej platby debetnou kartou sa odvedie vami zvolené percento na sporenie. 
  • Sporenie pravidelným prevodom – nastavením trvalého príkazu každý mesiac vami zvolená suma prejde na sporenie. 
  • Sporenie jednorazovým prevodom – ‍vami určenú sumu si môžete kedykoľvek previesť na sporenie.

Účet celý rok zadarmo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tatra banka)

Nechajte aplikáciu myslieť za vás

Napriek tomu, že aplikácia od Tatra banky je veľmi jednoduchá, ponúka oveľa viac, než na čo ste boli zvyknutí. Jej cieľom je zjednodušiť vám život praktickými funkciami. Vaše príjmy a výdavky vďaka nej môžu prejsť z manuálu na pohodlnejšiu automatiku. Aplikácia vám navyše ponúka aj väčší pocit istoty a bezpečnosti pri platbách kartou. Viete si v nej totiž online manažovať limity ako na platby u obchodníkov, tak aj na platby cez internet. Ide o výborný spôsob, ako ochrániť svoje peniaze pred prípadným zneužitím.  

CHCEM VEDIEŤ VIAC

Účet celý rok zadarmo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tatra banka)

Advertoriál pripravený v spolupráci s Tatra bankou.

Viac o téme: MobilSporenieOsobný účetAplikáciaTatra banka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu