Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO dramatických okamihov na R1 pri Nitre: Z vodičových manévrov tuhne krv v žilách

Dráma na R1 pri Nitre Zobraziť galériu (2)
Dráma na R1 pri Nitre (Zdroj: FB/Polícia SR - Nitriansky kraj)

NITRA - Kamery na R1 pri Nitre zachytili bizarný a veľmi nebezpečný manéver 67-ročného šoféra. Za volantom zazmätkoval a prudko stočil volant do protismeru. V protismere prešiel asi dva kilometre, následne sa otočil do správneho smeru, no opätovne obmedzil a ohrozil ostatných vodičov.

Polícia ukázala dramatické okamihy na R1 pri Nitre. Vodič (67) zrejme zbadal, že nie je v dobrom smere, no namiesto toho, aby z vozovky zišiel na najbližšom výjazde, zastavil v pripájacom jazdnom pruhu a po chvíľke prudko otočil volantom. Jeho auto sa tak dostalo do protismeru.

Dramatické okamihy na R1 pri Nitre (Zdroj: FB/Polícia SR - Nitriansky kraj)

Čítajte aj: VIDEO Taxikár vybrzďovač: Na Lafranconi ho nakrútil a udal vodič, na políciu sa priviezol nafetovaný

Podľa polície v rýchlom ľavom jazdnom pruhu prešiel asi dva kilometre. Potom znovu zazmätkoval a otočil sa, tentoraz do správneho smeru. Obmedzil a ohrozil však vodičov prichádzajúcich po R1.

Šiel na očkovanie

Muža zastavila hliadka diaľničného oddelenia. „Tvrdil, že ide na očkovanie a potrebuje sa dostať do nemocnice v Nitre,“ zreferovali muži zákona. Tí sa rozhodli, že šoféra odprevadia. Z diaľnice s ním šli až do nemocnice. Jeho nezodpovedné konanie ho však vyjde draho a pravdepodobne ho bude stáť aj vodičák. Polícia bude vec riešiť v správnom konaní.

Viac o téme: Jazda VodičProtismerManéverR1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu