Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ďalší škandál! Gratulujem idioti, odkázal kritikom expremiér Igor Matovič

Igor Matovič Zobraziť galériu (2)
Igor Matovič (Zdroj: Topky/Maarty)

BRATISLAVA - Aktuálny minister financií sa opäť ukázal v plnej kráse. Po Sulíkovi prišli na rad ďalší, ktorí si od expremiéra vyslúžili urážky. Ste idioti, píše člen vlády Slovenskej republiky.

Cesta expremiéra a aktuálneho ministra financií Igora Matoviča do Moskvy rezonovala od skorého rána. Nielen, že cesta nebola schválená vládou SR, ale dokonca aj minister zahraničných vecí Ivan Korčok sa o nej dozvedel od nášho veľvyslanca v Rusku. 

Matovič prvýkrát v pozícii ministra financií prichádza na rokovanie vlády (Zdroj: Topky/Maarty)

Popoludní sa objavili správy, že sme v prípade vakcíny Sputnik V porušili zmluvy a Rusi chcú neschválené vakcíny späť. Ešte predtým však ŠÚKL zverejnil informácie o tom, že vakcína, ktorú Rusi dodali Slovensku, nie je totožná s tou, ktorá figurovala v štúdii vedeckého časopisu Lancet. Na sociálnej sieti sa k tomu vyjadril aj Matovič a nezostal len pri jednom statuse. 

Ďalší škandál! Gratulujem idioti,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/Marek Lukáč)

"Keď sme priviezli Sputnik V na košické letisko, navreli im z nenávisti oči krvou. Spustili svoju geopolitickú špinavú hru proti “hybridnej zbrani” Ruska ... a bolo im úplne jedno, či budú predčasné voľby a vráti sa mafia k moci," napísal na svojom súkromnom profile. Tým sa však jeho komentár ani zďaleka neskončil. 

"Dnes však svoje dielo dokonali - svojimi bludmi, ktoré cez Denník N pustili do celého sveta, primäli Rusov povedať dosť - a tí nás požiadali o vrátenie Sputnika a ukončenie zmluvy. GRATULUJEM IDIOTI! Zobrali ste si za rukojemníkov zdravie milióna ľudí na Slovensku! Buchnite si šampanské," napísal expremiér, ktorý občanom sľúbil, že to nevzdá. Zároveň avizoval, že zajtra o 10:30 prezradí viac na tlačovej konferencii. 

Viac o téme: ExpremiérIgor MatovičKonfliktOĽaNOSputnik V
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu