Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slováci to natreli premiérovi! VIDEO V internetovej ankete Matovičovi nepomohli ani vymyslené profily

Premiér Igor Matovič Zobraziť galériu (3)
Premiér Igor Matovič (Zdroj: Topky/Maarty)

BRATISLAVA - Nesprávna demisia? V piatok odstúpil z funkcie ministra zdravotníctva Marek Krajčí. Jeho hlavu žiadali strany SaS a Za ľudí. Podľa ankety na satirickej stránke Zomri by si však viac Slovákov prialo, aby zo svojho postu odišiel premiér Igor Matovič.

Premiér Igor Matovič informoval o ďalšom postupe v boji s pandémiou (Zdroj: Topky/Maarty)

Premiér Igor Matovič si stihol za rok vo funkcii pohnevať tisícky ľudí. Mnohí sú presvedčení, že svoju funkciu premiéra absolútne nezvláda. Prispievajú tomu aj jeho príspevky na sociálnej sieti, nešťastné mediálne výstupy či manažovanie koronakrízy na Slovensku. Ľudia začínajú byť unavení a premiérovi to dali pocítiť aj v ankete na sociálnej sieti. 

Anketa na sociálnej sieti
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Zomri)

Až 40-tisíc Slovákov je presvedčených, že by mal premiér Igor Matovič odovzdať riadenie krajiny niekomu inému. Vyplýva to z ankety, ktorú na sociálnej sieti urobila satirická stránka Zomri. Stránka je známa tým, že si robí srandu z celého politického sprektra, preto, samozrejme, nie sú výsledky ankety relevantným zdrojom. Avšak aj tu je zábavné sledovať, ako sa niektorí snažia zvrátiť anketu v prospech premiéra. 

Dnes zasadá u mediátora Borisa ostrouhlý stôl a pretože vieme, ako predstavitelia tejto vládnej koalície milujú...

Uverejnil používateľ Zomri Utorok 9. marca 2021

Kým za jeho odchod už hlasovalo viac ako 40-tisíc ľudí, za jeho zotrvanie vo vláde je takmer 1500 ľudí. Problémom však je, že po rozkliknutí hlasujúcich sa zobrazia falošné profily. Pravdepodobne ide o botov, čo znamená, že to nie sú reálni ľudia. zrejmé je to aj z toho, že väčšina z nich má zahraničné meno, málo priateľov a žiadnu alebo stiahnutú profilovú fotografiu. 

Anketa na sociálnej sieti
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Zomri)

Viac o téme: Anketa VládaPremiérOdstúpenieIgor MatovičZomri
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu