Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

FOTO Takto ste ho ešte nevideli: Bývalý šéf KDH Alojz Hlina zverejnil poriadny RETRO záber, spoznali by ste ho?

(Zdroj: SITA/Branislav Bibel, Facebook/Alojz Hlina)

BRATISLAVA - Toto politici nerobievajú často, hlavne preto, lebo sa za svoj predchádzajúci imidž už hanbia, alebo sú inak ostýchaví, no bývalý šéf KDH Alojz Hlina sa k tomu predsa len odhodlal. Exšéf konzervatívcov zverejnil na sociálnej sieti fotografiu so svojou manželkou, no ešte z čias, keď boli poriadne mladí.

"Covid-necovid, všetko prežijete, keď sa máte kam vrátiť. Keď máte domov, rodinu. Prajem naozaj všetkým, aby im bolo dopriate mať tieto dary. ️Pochválim sa. Ja mám," začal poeticky Hlina.

Žiadny risk, napíšem to takto

Následne pokračoval v opisovaní svojej milovanej polovičky. "Nemám síce obed, či večeru každý deň, skôr výnimočne, a vlastne to ani nie je, prísne vzaté, iba úloha pre ženy. Mám doma krásnu, múdru manželku (napíšem takto, nebudem riskovať)," dodal s kúskom žartu Hlina.

Následne popísal aj fotku, ktorú pod statusom uverejnil. Po bližšom pohľade na ňu si uvedomíme, že je na nej sám Hlina aj s jeho manželkou. Boli vtedy však ešte mladí dvadsiatníci. "Dnes je tomu dvadsaťštyri rokov, čo sme sa v Modrom kostolíku 22.2. zobrali. Manželka mala dvadsaťštyri rokov, keď sme sa brali, dnes je to teda pól na pól. Môže porovnávať 24 rokov bezo mňa, či so mnou," hovorí politik.

Viac o téme: RetroManželkaFotkaKDHAlojz Hlina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu