Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Hlina je opäť vo svojom štandardnom móde: FOTO Pozrite sa, s čím prišiel na námestie

Alojz Hlina je opäť vo svojom Zobraziť galériu (2)
Alojz Hlina je opäť vo svojom "protestnom" móde. (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Bývalý predseda KDH Alojz Hlina je už niekoľko rokov známy svojím demonštratívnym vystupovaním v prípade politických káuz a nesúhlasov voči vládnym krokom, či už zo strany terajšej, alebo tej minulej vlády. Verejnosti je už dobre známe jeho zamurovanie sa pred nebankovkou či tank pred vilou Vasiľa Biľaka. To, čo však spravil teraz, je počin, ktorý je zrejme inšpirovaný od našich severných susedov.

Bývalý šéf KDH to sám priznáva v statuse na sociálnej sieti. "Za socializmu bežali v pravidelnom čase na poľskej televízii sovietské správy po rusky. Niektorí Poliaci vraj zvolili krásnu formu protestu: vždy, keď išli tie správy, naložili svoj televízor do vozíka a prechádzali sa tak po meste," popisuje svoju inšpiráciu Hlina.

Hlina je opäť vo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Alojz Hlina)

Zobral televízor a išiel na námestie

To čo čítal - aj urobil. Hlina jednoducho zobral drevený vozík a na neho naložil LCD televízor ako symbol protestu voči aktuálnej vláde Igora Matoviča. "Odkaz bol jasný: Nepozerám to. ️Naozaj nápadité a samozrejme v tých časoch aj hrdinské. ️Unavujú ma tlačovky Igora Matoviča. 
Ten človek o nás rozhoduje a vždy, kým povie čo vlastne bude, potrebuje sa aspoň hodinu narcisticky vykúpať v tom mori svetiel televíznych kamier,"
 pokračuje Hlina.

VIDEO Poslanca Hlinu zatkli policajti: Zamuroval vchod do pobočky nebankovej spoločnosti

"Dnes však už nestačí naložiť televízor na vozík. Dnes sa  k Vám "Matovičové tlačovky" dostanú viacerými cestami - cez mobil, cez PC a televízor. Možno, ak by niekto vytvoril stránku Nepozerám to a tá by vždy vysielala nejaké zrnenie v čase, keď premiér našej krajiny bude naživo prezentovať opäť nejakú matku všetkých grafov, tak by som sa na ňu pripojil," zažartoval exšéf KDH.

Viac o téme: TelevízorVládaProtestIgor MatovičAlojz HlinaNámestie SNP
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu