Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

V noci poriadne prituhne: Na viacerých miestach môže klesnúť teplota na -18 stupňov

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: TASR - Erika Ďurčová)

POPRAD - Vo viacerých častiach stredného a východného Slovenska môže do štvrtkového (28. 1.) rána klesnúť teplota na mínus 18 stupňov Celzia. Upozorňuje na to Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ), ktorý vydal výstrahy prvého stupňa. Informuje o tom na svojej webovej stránke.

Výstrahy boli vydané pre okresy Námestovo, Dolný Kubín, Tvrdošín, Liptovský Mikuláš, Brezno, Revúca, Rožňava, Poprad, Kežmarok, Stará Ľubovňa, Levoča, Spišská Nová Ves, Gelnica, Košice-okolie, Prešov, Sabinov, Bardejov, Svidník, Stropkov a Medzilaborce.


Najlepšie počasie nájdete TU.


"Nízka teplota predstavuje potenciálne nebezpečenstvo pre ľudské zdravie a fyzické aktivity v exteriéroch," uvádzajú meteorológovia. Výstrahy platia do štvrtka do 7.00 h.

V noci poriadne prituhne:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SHMÚ)

Na viacerých miestach západného Slovenska upozorňuje SHMú na poľadovicu

Na viacerých miestach západného a juhozápadného Slovenska možno očakávať tvorbu poľadovice. Upozorňuje na to Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ), ktorý vydal výstrahy prvého stupňa. Informuje o tom na webovej stránke.

Výstrahy vydal pre okresy Skalica, Senica, Myjava, Nové Mesto nad Váhom, Piešťany, Trnava, Hlohovec, Nitra, Galanta, Šaľa a Nové Zámky. Výstraha platí od štvrtka (28.1.) od 18.00 h do piatka (29.1.) do 10.00 h.

Viac o téme: PočasieVýstrahySlovenskoSHMÚ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu