Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

KORONAVÍRUS Ružinovský starosta bojuje proti vírusu humorom: Takéto vtipné tabuľky ste ešte nevideli!

Chren sa dal na boj s vírusom aj pomocou vtipných tabuliek
Chren sa dal na boj s vírusom aj pomocou vtipných tabuliek (Zdroj: TASR - Martin Baumann, Facebook/Martin Chren - starosta ružinova)

BRATISLAVA - Každý má svoju stratégiu na boj s koronavírusom. Kým premiér Igor Matovič volí spôsob celoplošného testovania a niekto ďalší to zas vidí inak, potom zas prichádza na scénu ružinovský starosta Martin Chren, ktorý spojil (ne)príjemné s užitočným a dal sa na kampaň pomocou vtipov. Ich podoba vás skutočne pobaví, pretože svojím štýlom útočia na aktuálne dianie.

Medzi tabuľkami môžete totiž nájsť už dnes odsúdeného exriaditeľa TV Markíza Pavla Ruska, Chucka Norrisa či premiéra Igora Matoviča aj s ministrom Sulíkom. Nie je to pritom prvýkrát, čo takto Chren kampaňuje na celoplošné testovanie. Čosi podobné sa robilo už počas prvého celoplošného testovania v októbri 2020. "V októbri ste ocenili vtipné tabuľky, ktoré sme rozmiestnili pri testovacích miestach počas plošného testovania, aby sme vám spríjemnili čakanie a trocha vás rozveselili," píše starosta na sociálnej sieti, kde priložil aj aktuálne motívy.

Nie len, že to zopakovali, ale aj pritvrdili

Martin Chren si bol zrejme vedomý širokého zásahu kampane z jesene, a tak sa rozhodol opäť pokračovať v tomto štýle. "A tak sme si povedali, že to teraz zopakujeme, ba dokonca aj trošičku pritvrdíme a opäť prekročíme nejaké tie hranice medzí. Toto sú veselé tabuľky, ktoré môžete v okolí našich testovacích miest nájsť dnes a zajtra. Pevne verím, že všetci dotknutí z oblasti politickej satiry to tiež vezmú s láskavým humorom," predstavil nové motívy Chren.

V hlavných úlohách Matovič, Kollár, Sulík ale aj Chuck Norris

"Chuck Norris bol včera v priamom kontakte s pozitívnou osobou na koronavírus. Vírus teraz musí ísť do dvojtýždňovej karantény,"; "Matovič so Sulíkom si dnes zase skočili do vlasov. Stavíme na Sulíka, je v obrovskej výhode,"; "Nechajte sa zviesť plošným testovaním (s grafikou, kde je Boris Kollár)," to sú len niektoré z tabuliek, ktoré si ružinovské vedenie počas testovania pripravilo.

Neskôr starosta Chren pridal aktualizáciu k stavu testovania, no dodal aj novú grafiku. Tentokrát s expremiérom Robertom Ficom a variáciou jeho niekdajšieho "slávneho" výroku.

Viac o téme: Martin ChrenKoronavírusCeloplošné testovanieVtipné tabuľky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu