Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Zlodeja z Česka zadržali policajti v Novom Smokovci: Na rováši toho má oveľa viac

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/Marek Mrviš)

PIEŠŤANY – Polícia v závere uplynulého týždňa zadržala v Novom Smokovci muža, ktorý predtým lúpežne prepadol v Piešťanoch predavačku v trafike. Podľa krajskej policajnej hovorkyne Márie Linkešovej žene do očí nastriekal slzotvorný plyn, sotil ju do steny, prikázal jej ľahnúť si na zem a ruky jej zviazal šnúrou. Ukradol dohromady 60 eur, platobnú kartu a predavačku v prevádzke zamkol. Pomohli jej ľudia z blízkeho kostola.

"Policajti ihneď vyhodnotili informácie a krátko na to pracovali aj s totožnosťou podozrivého muža. Na základe spolupráce s kolegami z Trenčína a Popradu sa podarilo policajtom 40-ročného muža z Česka zadržať. Vyšetrovateľ ho obvinil zo zločinu lúpeže závažnejším spôsobom konania," uviedla Linkešová. Na základe rozhodnutia súdu je muž stíhaný väzobne.

Policajti preverili viacero prípadov za posledné týždne a iba v Trnavskom kraji má tento muž na svedomí ďalšie tri prípady krádeže vlámaním. Ďalšie skutky hlásia aj policajti z Trenčianskeho kraja. Za lúpež môže mužovi hroziť strata slobody na sedem až 12 rokov.

Viac o téme: ZlodejKrádežZadržaniePolícia Nový Smokovec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu