Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Veľká pátracia akcia, pomáha aj vrtuľník: FOTO Polícia pátra po nezvestnom Viktorovi

Polícia pátra
Polícia pátra

SILADICE - Polícia druhý deň pokračuje v pátracej akcii po nezvestnom 68-ročnom Viktorovi Chynoradskom z obce Siladice v okrese Hlohovec. Je nezvestný od stredy 14. októbra. Krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová informovala, že do pátrania je zapojený aj vrtuľník letky ministerstva vnútra.

"S nezvestným naposledy hovoril brat v stredu 14. októbra v popoludňajších hodinách. O tri dni neskôr nahlásili jeho nezvestnosť na políciu v Leopoldove," uviedla hovorkyňa. Viktor Chynoradský je 172 až 175 centimetrov vysoký, štíhlej postavy, má modré oči a sivé vlasy. Z domu mohol odísť v teplákovej súprave šedej farby, na ktorej mal oblečenú modrú bundu. V tomto období chodil rád na zber šípok.

Policajti z Leopoldova za pomoci hasičov z Leopoldova, Trnavy, Hlohovca aj v utorok budú pokračovať v pátraní v okolí Siladíc, skontrolujú brehy riek Váh a Dudváh, prístupové cesty. "Ak niekto muža od 14. októbra videl alebo má informáciu o jeho pohybe, môže zavolať ihneď na číslo 158 a nasmerovať hliadky v teréne. Informácie nám môže poslať aj cez súkromnú správu na sociálnej sieti," doplnila Linkešová.

Viktor Chynoradský
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: KR PZ v Trnave)

Viac o téme: PátraniePolícia Pátracia akciaViktor Chynoradský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu