Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenská hviezda Instagramu čelí vyhrážkam: Sexi fotky strieda so zábermi zastrelených zvierat

Petra Krchňavá je vášnivou lovkyňou divej zveri.
Petra Krchňavá je vášnivou lovkyňou divej zveri. (Zdroj: Instagram/ petrrissa)

BRATISLAVA - „Dúfam, že zomrieš ako zviera!“ Aj takéto správy pravidelne dostáva Slovenka Petra Krchňavá (31) od svojich kritikov. Dôvod? je lovkyňa. Ale ona tvrdí, že pre prírodu robí veľa dobrého.

Lov je nebezpečná vec. Nielen pre jelene, srnce, králiky a všetky ostatné zvieratá, ktoré sú pri tom zostrelené, ale aj pre samotného poľovníka - alebo dokonca pre poľovníčku, ako ukazuje tento prípad.

Tridsaťjedenročná Slovenka Petra Krchňavá zverejňuje na svojom instagramovom kanáli množstvo obrázkov svojho obľúbeného koníčka. Niekedy sa ukazuje so zabitými jeleňmi, niekedy so silnými brokovnicami a puškami - a medzi tým ju znova a znova vidíte v sexi outfitoch, v ktorých dobýva prírodu.

V článku, ktorý zverejnil The Sun sa tiež píše, že blondínka poľuje už viac ako 13 rokov. Tvrdí, že chcela iba vzdať hold prírode. Ale zjavne tomu nie všetci veria, pretože 31-ročná žena je za svoju záľubu pravidelne kritizovaná. Dokonca jej tiež chodia vyhrážky smrťou a podobné nenávistné správy.

„Už mi bolo povedané: ‚Dúfam, že zomrieš ako toto zviera‘, alebo‚ ´Priala by som si, aby ste sa sama zastrelili´.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sezóna končí, poslednému jelienčaťu zhasli oči. Vďaka vám polia, lúky, hory, nech vás tá strata nebolí. Krásne výhľady predsa zostali, čo sme od matky prírody do vienka dostali. Ďakujem sv. Hubertovi aj Diane za opäť raz tú najlepšiu sezónu The season is over, the eyes of the last deer have gone out. Thanks to fields, meadows, mountains, let the loss do not hurt you. Beautiful views, however, remained, what we got from Mother Nature. Thaks st. Hubert and Diana for the best season again. . . . #huntinglife #huntinggirl #huntress #huntingseason #jagd #jagenmeinepassion #jägerin #outdoors #nature #hunting #foodporn #food #foodmag #forestgifts #caccia #oxota #viemcojem #dnesjem #slovakgirl #polovačka #polovnicisrdcom #lovuzdar #waidmannsheil #trophy #healtlyfood #darzbór #helleknives #deerhunter #proudhunter #girlshunttoo @helleknives

Príspevok, ktorý zdieľa Petra_huntress (@petrrissa),

Krásna lovkyňa tvrdí, že robí pre prírodu veľa dobrého

Napriek tomu sa Petra drží názoru, že lov so sebou prináša aj veľa dobrého. Vďaka tomu by sa vaša rodina mohla o seba úplne postarať a využívala by každú jednu zložku uloveného zvieraťa.

„Niektorí si myslia, že zabíjame pre zábavu, ale to nerobíme,“ hovorí. "Nechápu, že kŕmim zvieratá, aby prežili zimu. V lete im poskytujem pitnú vodu a budujem nové kŕmidlá."

Okrem toho so svojou rodinou čistila rieky od odpadu, zachraňovala mladé alebo zranené zvieratá a organizovala kampane na zber odpadu.

Niektorí ľudia jej dokonca priamo poďakovali za to, že sa tak zasadzuje za prírodu.

Lovci sú často kritizovaní

Petra Krchňavá však aj tak nakoniec opakovane strieľa na zvieratá, a preto sa jej dostáva kritiky, niekedy veľmi násilnej.

Nie v tom sama. Aj iní poľovníci sú zasypávaní nadávkami a nenávistnými odkazmi - alebo v najhoršom prípade tiež vyhrážkami smrťou.

Tridsaťjedenročný Slovák chce však aj naďalej v poľovaní pokračovať. Lov bol „životným štýlom po tisíce rokov“ a plánuje ho naučiť aj svoje deti.

Viac o téme: ZbraneDivá zverLovkyňaSexi Petra Krchňavá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu